Άρης: «Γκάζια» Καρυπίδη σε παίκτες και Πάρντιου

Άρης: «Γκάζια» Καρυπίδη σε παίκτες και Πάρντιου
Photo Credits: INTIME

Έξαλλος ο Καρυπίδης με την εμφάνιση του Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα έψαλε στην αποστολή του Άρη ο Καρυπίδης για την τραγική εμφάνιση των «κιτρίνων» στην Τούμπα, και την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της πόλης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης μίλησε τόσο με τον Άλαν Πάρντιου όσο και με τους ποδοσφαιριστές ξεκαθαρίζοντας ότι ανεξαρτήτων των διαιτητικών αποφάσεων και του αδιαμφισβήτητου φάουλ του Κουλιεράκη στο γκολ του ΠΑΟΚ, η ομάδα όφειλε να είχε παρουσιαστεί διαφορετική.

«Δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος γιατί δεν είχατε πάθος και μαχητικότητα. Περίμενα πολύ καλύτερη εμφάνιση από αυτή που κάνατε», είπε αρχικά και αναφέρθηκε στη φάση του γκολ. «Πράγματι ο διαιτητής δεν ήταν καλός. Μας αδίκησε καθώς υπάρχει φάουλ στο γκολ του ΠΑΟΚ και δεν θα έπρεπε να μετρήσει. Πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε και τους διαιτητές», συμπλήρωσε και αναφέρθηκε στο πώς θα πρέπει να προσεγγίζουν ένα παιχνίδι σαν το χθεσινό (4/1).

«Οι νίκες στα ντέρμπι δείχνουν τον χαρακτήρα μια μεγάλης ομάδας και τέτοια εμφάνιση δεν θέλω να ξαναδώ. Περιμένω την αντίδρασή σας και να μην επαναπαύεστε στα μεγάλα συμβόλαια», κατέληξε.

Νωρίτερα, ο Θόδωρος Καρυπίδης συζήτησε με τον Άλαν Πάρντιου για αγωνιστικά ζητήματα και κυρίως για τη νοοτροπία που είχε η ομάδα στο γήπεδο. Προφανώς ενόχλησε το απόλυτα παθητικό παιχνίδι της ομάδας στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, ομοίως και η περιορισμένη δημιουργία της στο δεύτερο ημίχρονο.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X