Τσάβι: «Δεν έχουμε φτάσει στα όρια της γελιοποίησης - Πρέπει να σεβόμαστε τους πάντες»

Τσάβι: «Δεν έχουμε φτάσει στα όρια της γελιοποίησης - Πρέπει να σεβόμαστε τους πάντες»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Τσάβι μετά την δύσκολη πρόκριση της Μπάρτσα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα του Τσάβι, παρότι προηγήθηκε τρεις φορές κόντρα στην άσημη… Ιντερσίτι, χρειάστηκε την παράταση για να πάρει τελικά τη νίκη (4-3) και να περάσει στους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας.

Σκούρα τα βρήκε η «Μπάρτσα» απέναντι στην Ιντερσίτι, παρότι παρουσιάστηκε πλήρης στην αναμέτρηση, χρειάστηκε να πάει το ματς στην παράταση για να καταφέρει να πάρει την πρόκριση.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεθ, ανέφερε ότι η ομάδα του έκανε μόνη της τα εύκολα, δύσκολα, δεν ήταν καλή και στις δύο πλευρές του γηπέδου και όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Έχετε φέρει τον εαυτό σας στα όρια της γελοιοποίησης;» απάντησε κατηγορηματικά «όχι» και επισήμανε ότι επτά ομάδες της πρώτης κατηγορίας έχουν αποκλειστεί.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Όχι. Αυτό δεν είναι μια ποδοσφαιρική ερώτηση. Είναι δύσκολο να κερδίζεις. Θέλεις να πεις ότι όλες οι ομάδες της La Liga που έχουν αποκλειστεί έχουν γελοιοποιηθεί; Πρέπει να σεβόμαστε τους πάντες. Ο [προπονητής] Σιβιέρο κάνει καλή δουλειά, όπως έκανε και η Ιντερσίτι. Πρέπει να τους σέβεσαι».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Ο τίτλος και η μεγάλη εικόνα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X