Τρέλα για τον Μέσι: Το όνομα «Λιονέλ» αυξήθηκε κατά 700% στα νεογέννητα μετά το Μουντιάλ!

Τρέλα για τον Μέσι: Το όνομα «Λιονέλ» αυξήθηκε κατά 700% στα νεογέννητα μετά το Μουντιάλ!
Photo Credits: INTIME

Απίστευτο και όμως αληθινό, το όνομα «Λιονέλ» αυξήθηκε κατά 700% στα νεογέννητα μωρά της Αργεντινής μετά το Μουντιάλ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Τρέλα» για τον Μέσι στην Αργεντινή μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ, καθώς επίσημα στοιχεία αποκαλύπτουν δραματική αύξηση κατά 700% στις καταχωρήσεις του ονόματος «Λιονέλ» στα νεογέννητα μωρά!

Σε ρυθμούς Λιονέλ Μέσι κινούνται άπαντες στην Αργεντινή, με τον βραχύσωμο επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν να λαμβάνει τιμές ήρωα από τους φίλους της Αλμπισελέστε.

Χάρη στα επτά γκολ και τις τρεις ασίστ που σημείωσε άλλωστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, κατάφερε να οδηγήσει την πατρίδα του στην κορυφή του κόσμου και στο πρώτο της Μουντιάλ από το καλοκαίρι του 1986!

Αμέσως ξημέρωσε μια εποχή… τρέλας στα χώματα της Αργεντινής, καθώς πολλοί συμπατριώτες του έτρεξαν να τον κάνουν τατουάζ πάνω στο σώμα τους, να του γράψουν τραγούδια, μέχρι και κείμενα αφιερωμένα από συγγραφείς.

Άλλοι βέβαια αποφάσισαν να τον τιμήσουν με έναν διαφορετικό τρόπο, ονομάζοντας τα παιδιά τους με το όνομα «Λιονέλ»!

Χαρακτηριστικά είναι μάλιστα τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν από το Μητρώο του Σάντα Φε, τα οποία αποκαλύπτουν ότι μετά το Μουντιάλ παρατηρήθηκε εκτόξευση της τάξεως του 700% στις καταχωρήσεις του ονόματος του Αργεντινού «μάγου» σε νεογέννητα μωρά.

Συγκεκριμένα η μηνιαία εγγραφή στην επαρχία του ονόματος Λιονέλ ή Λιονέλα ήταν περίπου έξι το μήνα κατά μέσο όρο μέχρι τον Σεπτέμβριο, όμως έκτοτε τα νούμερα άρχισαν να… ξεφεύγουν. Η αύξηση άρχισε να παρατηρείται από τον Οκτώβριο, διογκώθηκε κατά τον πρώτο μήνα του Μουντιάλ (Νοέμβριος) με 32 εγγραφές και εκτοξεύθηκε για τα καλά με 49 νέες εγγραφές τον Δεκέμβριο.

Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς, οι διαφορές μεταξύ Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου είναι δραματικές, με το όνομα «Λιονέλ» πλέον να δείχνει έτοιμο να… καταλάβει κάθε άκρη της Αργεντινής!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X