Πένθος στη Γουέστ Χαμ: Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο πρόεδρος της ομάδας, Ντέιβιντ Γκολντ

Πένθος στη Γουέστ Χαμ: Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο πρόεδρος της ομάδας, Ντέιβιντ Γκολντ
Photo Credits: INTIME

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η Γουέστ Χαμ, η οποία ανακοίνωσε πως ο συμπρόεδρος του συλλόγου, Ντέιβιντ Γκολντ, κατέληξε σε ηλικία 86 ετών μετά από επιπλοκές ασθένει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών άφησε το πρωί της Τετάρτης (4/1) ο συμπρόεδρος της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Γκολντ!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γουέστ Χαμ, ο Βρετανός επιχειρηματίας πέθανε στο κρεβάτι του από επιπλοκές ασθένειας, με τη μνηστή του αλλά και τις κόρες του στο πλευρό του.

«Είμαι πολύ λυπημένος από αυτά τα νέα. Εκ μέρους όλων των παικτών και του προσωπικού στο προπονητικό κέντρο, θα ήθελα να στείλω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Ντέιβιντ Γκολντ σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ο κύριος Γκολντ ήταν συχνός επισκέπτης στο Rush Green και πάντα μια πηγή μεγάλης υποστήριξης και κουράγιου προς εμένα και τους παίκτες.

Ήταν ξεκάθαρο πως είχε μια ειλικρινή αγάπη για το κλαμπ και ήταν πραγματικός οπαδός από καρδιάς. Ενδιαφερόταν για τους ανθρώπους που εργάζονταν στο παρασκήνιο και ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορούσε. Θα λείψει σε όλους μας» ήταν το σχόλιο του προπονητή της ομάδας, Ντέιβιντ Μόγιες για τον χαμό του προέδρου.

Ο Γκολντ ήταν πρώην πρόεδρος της Μπέρμιγχαμ, προτού αγοράσει μερίδιο των μετοχών των Hammers παρέα με τον Ντέιβιντ Σάλιβαν πίσω στο 2010. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «η συμμετοχή του στη διοικητικά της Γουέστ Χαμ βοήθησε στη σταθερότητα και την προστασία του μέλλοντος του κλαμπ σε μια εποχή μεγάλης οικονομικής αβεβαιότητας».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X