Γκουαρντιόλα για Άρσεναλ: «Αν συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο, δεν θα τους πιάσουμε»

Γκουαρντιόλα για Άρσεναλ: «Αν συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο, δεν θα τους πιάσουμε»

Για την πορεία της Άρσεναλ μίλησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την εκπληκτική πορεία της Άρσεναλ μίλησε ο προπονητής της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος μάλιστα τόνισε πως η ομάδα του Αρτέτα μπορεί να ξεπεράσει και τους 100 βαθμούς για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Ο τρόπος που πρέπει να μειώσεις τη διαφορά είναι να παίζεις καλά και να κερδίζεις παιχνίδια», είπε ο Γκουαρντιόλα σήμερα (4/1) σε συνέντευξη Τύπου.

«Η Άρσεναλ έχει μέσο όρο που δείχνει ότι μπορεί να πετύχει περισσότερους από 100 πόντους με τον τρόπο που πηγαίνει μέχρι τώρα. Αν συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο, δεν θα τους πιάσουμε. Πρέπει να είμαστε σχεδόν τέλειοικαι ελπίζουμε να μην έχουν καλή απόδοση, χθες πάντως ήταν εξαιρετικοί απέναντι στη Νιούκαστλ, και να δούμε τι θα συμβεί», πρόσθεσε.

Η Άρσεναλ, που διεκδικεί τον πρώτο τίτλο από το 2004, βρίσκεται στην κορυφή με 44 βαθμούς σε 17 παιχνίδια με τη Σίτι 36 σε 16, δύο βαθμούς λιγότερους από την ίδια φάση την περασμένη σεζόν.

Γι’ αυτό οι προβλέψεις στην αρχή της σεζόν είναι πάντα η απάντησή μου δεν ξέρω. Κανείς δεν ξέρει. Θα δούμε τι θα συμβεί, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο θα συμβούν πολλά πράγματα», τόνισε.

Ο Γκουαρντιόλα είπε ότι θα αποφασίσει αργότερα σήμερα για το εάν ο αμυντικός Εμερίκ Λαπόρτ θα μπορέσει να αγωνιστεί με την Τσέλσι, αλλά είπε ότι ο κεντρικός αμυντικός Ρούμπεν Ντίας δεν θα είναι διαθέσιμος.

«Ο Ρούμπεν είναι εκτός. Ο Εμερίκ (Λαπόρτ), θα δούμε σήμερα στην προπόνηση», είπε ο Γκουαρντιόλα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X