ΑΕΚ: Για τον Νικολάκη έξι γκολ (VIDEO)

ΑΕΚ: Για τον Νικολάκη έξι γκολ (VIDEO)

Ντεμπούτο Μπλαχίν στον πάγκο με χατ-τρικ του Ντέμη Νικολαϊδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παραδοσιακά, μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Αρη δεν υπήρχε. Οι στόχοι των δύο ομάδων ήταν σχεδόν πάντα διαφορετικοί, η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν αποτελούσε απειλή για την Ενωση. Οσα συνέβησαν στο Χαριλάου στο καταραμένο παιχνίδι του 1995 που σημάδεψαν την ψυχή και το σώμα του Νίκου Ξηροκώστα, άλλαξαν για πάντα τη φυσιογνωμία αυτών των αναμετρήσεων. Και χαρακτηριστική ήταν η φιλοξενία που επεφύλαξε η ΑΕΚ στον Αρη, μια μέρα σαν σήμερα του 1998.

Με το γήπεδο να φωνάζει μόνο ένα σύνθημα: «για τον Νικολάκη έξι γκολ», η Ενωση (με τον Ολεγκ Μπλαχίν πλέον στον πάγκο της), έκανε πάρτι με τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης. Με αυτογκόλ του Κατσιαρού και υπέροχη προσπάθεια του Μαλαδένη το ημίχρονο ήταν ήδη 2-0, ενώ στο δεύτερο μέρος ακολούθησε χατ τρικ από τον Νικολαϊδη και ακόμα ένα αυτογκόλ από τον Κατεργιαννάκη.

Το παιχνίδι είχε ιδιαίτερη σημασία για την ΑΕΚ, δεδομένου πως σε εκείνο το ματς υπήρξε και αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Η εμπλοκή του Δημήτρη Μελισσανίδη στα διοικητικά της Ενωσης είχε τελειώσει τον περίεργο Στεπάνοβιτς με συνοπτικές διαδικασίες και είχε εμπιστευθεί την ομάδα στον Ολεγκ Μπλαχίν. Τα αποτελέσματα της ανακούφισης ήταν άμεσα ορατά και στο φινάλε της χρονιάς η ΑΕΚ έσωσε την παρτίδα, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X