Ιωνικός - Ολυμπιακός: Τι Show ήταν αυτό, τι παράσταση δώσατε!

Ιωνικός - Ολυμπιακός: Τι Show ήταν αυτό, τι παράσταση δώσατε!

Ολυμπιακός και Ιωνικός απέδειξαν ότι το ποδόσφαιρο ενώνει. Ούτε κλωτσιές, ούτε εντάσεις χρειάζεται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου. Το αγαπημένο μας σπορ, όπως ακριβώς θέλουμε να είναι. Χωρίς εντάσεις, χωρίς αψιμαχίες, χωρίς το παραμικρό που μπορεί να αμαυρώσει ένα παιχνίδι διαφήμιση για το άθλημα.

Ο Ολυμπιακός πέρασε απόλυτα δίκαια από τη Νίκαια, επικρατώντας με 2-0 του Ιωνικού, ο οποίος άλλωστε είχε να διαχειριστεί τέσσερις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, αφού οι Ρομαό, Αντούνες, Μύγας δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ ο Τσίμπσαχ είχε αποβληθεί στο αμέσως προηγούμενο. Ασυνήθιστο μεν να έχει μία ομάδα καρέ τιμωρημένων σε έναν μόνο αγώνα, αλλά γι’ αυτό το ποδόσφαιρο είναι το πλέον δημοφιλές σπορ, επειδή μπορεί να κρύβει ενίοτε κι εκπλήξεις.

Η ομάδα του Μίτσελ θα μπορούσε πάντως να έχει φύγει με μεγαλύτερο σκορ χθες βράδυ από τη Νεάπολη, καθώς έχασε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει ακόμη 1-2 γκολ. Δεν το έκανε, αλλά και τα δύο που έβαλε, αρκούσαν για να δώσουν το πολύτιμο τρίποντο.

Και ιδίως το δεύτερο τέρμα των Πειραιωτών από τον Φορτούνη, ήταν πραγματικό… χάρμα οφθαλμών. Τρίτο τέρμα στα τρία τελευταία παιχνίδια από τον διεθνή μεσοεπιθετικό, ο οποίος έδωσε κανονικό… show. Διέσχισε όσα μέτρα ήθελε με τους αντίπαλούς του να έχουν σαστίσει από την τεχνική του. Ιδίως ο Φαντιγκά -αλλά και ο Σάκιτς που ήταν κοντά του- που βρέθηκε δίπλα του, αλλά πιθανότατα φοβήθηκε να μπει στη φάση, για να μη δεχτεί κάποια περίτεχνη ντρίμπλα και τον εκθέσει, με τον 30χρονο άσο να πλησιάζει στο ύψος της μεγάλης περιοχής και να “κεραυνοβολεί” τον Χουτεσιώτη, μην αφήνοντάς του περιθώρια αντίδρασης.

Ο “Φόρτου” περνάει τους αντιπάλους του σαν… κώνους στην προπόνηση. Ένα τρομερό σλάλομ, που θα έκανε τον Ηλία Μπογδάνο να πει ξανά την μυθική ατάκα «Τι σόου ήταν αυτό ρε, τι παράσταση δώσατε», όπως είχε συμβεί στο “Survivor”.

Διαβάστε τη συνέχεια

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X