Απίστευτα πράγματα στην Κύπρο: Ο Ουάρντα καταγγέλει απειλές από την Ανόρθωση - Τι απαντά η ομάδα

Απίστευτα πράγματα στην Κύπρο: Ο Ουάρντα καταγγέλει απειλές από την Ανόρθωση - Τι απαντά η ομάδα
Photo Credits: INTIME

Βαριές καταγγελίες από τον Ουάρντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άγρια κόντρα ξέσπασε στην Κύπρο ανάμεσα στο Άμρ Ουάρντα και την Ανόρθωση.

Ο Αιγύπτιος αποτελεί παρελθόν από την Ανόρθωση, την οποία καταγγέλει για απειλές, ενώ άμεση ήταν και απάντηση του συλλόγου.

Διαβάστε αναλυτικά

«Σχετικά με τη μεταφορά μου από την Ανόρθωση στον Απόλλωνα, θέλω να ξεκαθαρίσω στους πρώην συμπαίκτες μου και στον κόσμο της Ανόρθωσης αλλά και σε όλο το φίλαθλο κοινό τα πραγματικά γεγονότα: Η λήξη του συμβολαίου μου έγινε γιατί μου το ζήτησε ο μεγαλομέτοχος και ο προπονητής και όχι επειδή το ζήτησα εγώ.

Μετά το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, οι δύο αυτοί παράγοντες μου είπαν οτι πρέπει να φύγω γιατί δεν με ήθελαν πλέον. Με απείλησαν μάλιστα ότι αν δεν έφευγα δεν θα έπαιζα ξανά. Είμαι επαγγελματίας και πρέπει να δουλέψω. Θέλω να βελτιώσω την καριέρα μου και το μέλλον μου ως ποδοσφαιριστής.

Ζητώ σεβασμό απ’ όλες τις ομάδες. Τελευταία δεν πήρα αυτό το σεβασμό από τους παράγοντες της ομάδας, δεν ζήτησα αποζημίωση όπως γίνεται συνήθη ως για τη διακοπή του συμβολαίου. Αντίθετα, πλήρωσα και από την τσέπη μου για να φύγω. Ξέρω ότι η Ανόρθωση πρέπει να φέρει παίκτες για να βοηθήσουν την άσχημη κατάσταση και δεν ήθελα να δυσκολέψω περισσότερο τα πράγματα. Έχω τεράστιο σεβασμό στους οπαδούς της. Τους εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα του και για τους ίδιους και σύντομα να επιστρέψουν στα σπίτια τους στην Αμμόχωστο και να δουν την Ανόρθωση όπως ονειρεύονται».

Η Ανόρθωση δεν άφησε έτσι τα πράγματα και πήρε θέση, απαντώντας με τιτίβισμα στα όσα είπε ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός ο οποίος εν τέλει αποχώρησε από την ομάδα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X