Ποδαρικό με το... δεξί θέλει η ΑΕΚ στους «Ζωσιμάδες» σήμερα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (20:00, LIVE σχολιασμος enwsi.gr)

Ποδαρικό με το... δεξί θέλει η ΑΕΚ στους «Ζωσιμάδες» σήμερα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (20:00, LIVE σχολιασμος enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Σημαντικό ματς για την ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα λίγο πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναζητά ποδαρικό με το δεξί στο 2023 η ΑΕΚ!

Η Ένωση αντιμετωπίζει στους «Ζωσιμάδες» σήμερα (Novasports Prime, 20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League. Σ’ ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών εξαιτίας της τιμωρίας της ομάδας των Ιωαννίνων μετά τα επεισόδια στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο με την ψυχολογία στα ύψη μιας και όχι μόνο προέρχονται από 2/2 μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, αλλά και επειδή κόντρα στον Βόλο η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα τρέλανε για ακόμα μια φορά τον κόσμο της.

Παράλληλα, ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός είχε back to back στραβοπατήματα κόντρα σε Ιωνικό και ΟΦΗ και έδωσε την ευκαιρία στην Ένωση να πλησιάσει.  Η απόστασή τους από τους «πράσινους» έχει πέσει στους τέσσερις βαθμούς κι όλα αυτά ενώ την Κυριακή (8/1) ακολουθεί το μεγάλο μεταξύ τους ντέρμπι στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Πολλοί λόγοι, λοιπόν, για το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα ώστε να θέλει να συνεχίσει νικηφόρα. Να σημειωθεί ότι η αποστολή του «δικεφάλου» γνώρισε θερμή υποδοχή κατά την άφιξή της στα Ιωάννινα αλλά κι εν συνεχεία στο ξενοδοχείο, όπου βρέθηκε και ο Δημήτρης Χατζηχρήστος.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Η Ένωση έχει απουσίες με Ρότα, Σιμάνσκι, Μάνταλο εκτός, αλλά επανήλθε ο Βίντα και για πρώτη φορά στην αποστολή θα είναι ο Φερνάντες, ενώ Τσούμπερ-Άμραμπατ θα είναι πιο «ζεστοί» μετά τον χρόνο συμμετοχής που πήραν απέναντι στο Βόλο.

Ο Ματίας Αλμέιδα αναγκαστικά θα αλλάξει τα πρόσωπα στην 11άδα και σύμφωνα με όσα έδειξε στα Σπάτα έχει κατασταλάξει σε αρκετά πρόσωπα. Η πρώτη δοκιμή είχε να κάνει με τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, τον Σιντιμπέ στο δεξί άκρο, τον Χατζισαφί στο αριστερό, Βίντα-Μουκουντί στον άξονα, Γιόνσον κόφτη, με τον Πινέδα μπροστά του, δεξιά τον Γκαρσία, αριστερά τον Φερνάντες και τον Αραούχο πίσω από Φαν Βέερτ.

Και αυτός ο σχηματισμός με τα συγκεκριμένα πρόσωπα είναι φαβορί για να δούμε σήμερα στους «Ζωσιμάδες».

Λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ένα σχήμα με Τσούμπερ αριστερά, Φερνάντες δεξιά και Αραούχο πίσω από τον Γκαρσία στην επίθεση, με τον Φαν Βέερτ εκτός.

Ο Αλμέιδα πάντως δείχνει να θέλει να βάλει άμεσα στην 11άδα και τον Βίντα και τον Φερνάντες, για να τους δώσει ρυθμό και αγωνιστικό χρόνο με την ομάδα σε επίσημο παιχνίδι ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Ραντόνια, Τζαβέλλας, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες και Κοσίδης.

Το πλάνο του ΠΑΣ Γιάννινα

Ανάγκη για θετικό αποτέλεσμα έχουν και οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στους «μεγάλους» (όπως φάνηκε και με το 2-2, ειδικά όπως αυτό ήρθε, στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό). Η ομάδα του Θανάση Στάικου -η οποία προέρχεται από το 1-1 στην έδρα της Λαμίας- βρίσκεται ακόμη αρκετά χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, ούσα στην 11η θέση και στο +3 από τον ουραγό Ιωνικό. Εξού και χρειάζεται βαθμούς για να… ξεμπλέξει γρήγορα.

Οι Γιαννιώτες δεν μπορούν να υπολογίζουν στους τραυματίες Μπιλμπάο, Ροσέρο, Κιάκο, Αλ. Λώλη, Κόντε και Λεό, ενώ για λόγους τακτικής είναι εκτός και οι Μπαγκαλιάνης, Μπακαδήμας, Κύρκος, Μουστάκας και Βρακάς. Ωστόσο, μετρούν και νέες παρουσίες, καθώς στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι νεαποκτηθέντες Τσιντώνας (κόντρα στη μέχρι πρότινος ομάδα του), Νίνης και Τζίνο.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον ΠΑΣ: Σούλης – Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος – Νίνης, Καραχάλιος, Ριένστρα – Παμλίδης, Σταματελόπουλος, Μορέιρα.

Η αποστολή: Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Πήλιος, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Λώλης Ν., Τσίρης, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα, Τσάβος, Λιάσος, Μορέιρα, Τζίμας, Σταματελόπουλος, Νίνης, Παμλίδης, Φοφανά και Μπάλαν

Οι διαιτητές του ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς
Α’ Βοηθός: Πολυχρόνης Κωσταράς
Β’ Βοηθός: Μιχαήλ Παπαδάκης
4ος διαιτητής: Άγγελος Αγγελάκης
VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X