Ένα μπάχαλο ξανά στον Ολυμπιακό: O Μαρσέλο αδειάζει τον Μίτσελ μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή με ποστάρισμα...«φωτιά» (VIDEO)

Ένα μπάχαλο ξανά στον Ολυμπιακό: O Μαρσέλο αδειάζει τον Μίτσελ μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή με ποστάρισμα...«φωτιά» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Άνω - κάτω ξανά ο Ολυμπιακός μετά το ποστάρισμα του Μαρσέλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπάχαλο έγιναν ξανά στον Ολυμπιακό, με τον Μαρσέλο να αδειάζει ξανά τον Μίτσελ, μετά την απόφαση του Ισπανού να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Ανάρτηση που αναμένεται να προκαλέσει… «δονήσεις» έκανε ο Μαρσέλο στο Instagram, μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή, για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό.

Ο Μίτσελ δεν πήρε στην αποστολή για το ματς της Νίκαιας τον Βραζιλιάνο, δίχως αυτός να έχει κάποια τιμωρία ή τραυματισμό. Λίγες ώρες αργότερα ο Μαρσέλο απάντησε στον προπονητή του με… ανάρτησή  στα social media για να ρίξει την… «μπηχτή» του στον Μίτσελ.

Ο Μαρσέλο ανέβασε στα προσωπικά του social media ένα βίντεο όπου κάνει σουτ, γράφοντας: «Νιώθω καλά», ως απάντηση, προφανώς για το γεγονός πως δεν βρίσκεται στην αποστολή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marcelo Vieira (@marcelotwelve)

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X