Αλμέιδα: «Θα σεβαστούμε τον ΠΑΣ Γιάννινα - Είμαι ικανοποιημένος αλλά βλέπω κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά » (VIDEO)

Αλμέιδα: «Θα σεβαστούμε τον ΠΑΣ Γιάννινα - Είμαι ικανοποιημένος αλλά βλέπω κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά » (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Αλμέιδα για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις στην κάμερα της Nova, έκανε ο Ματίας Αλμέιδα για την αυριανή δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Αργεντίνος τεχνικός, αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της κατάκτησης των τριών βαθμών για την Ένωση, χωρίς να παραλείψει ωστόσο να τονίσει ότι οι γηπεδούχοι συνθέτουν ένα σύνολο που αξίζει τον σεβασμό κάθε αντιπάλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Όπως σε όλα τα παιχνίδια, εμείς θα δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα που απαιτείται σε αυτό το ματς. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο που αντιμετωπίζουμε, και θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε το δικό μας παιχνίδι.

Στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να προσέχεις τα 97 λεπτά, όσο διαρκεί ο αγώνας. Πάντα υπάρχει η ανάλυση των αντιπάλων, οπότε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να σεβαστούμε τον αντίπαλο.

Πάντα όταν το ρόστερ είναι πλήρες, είναι ακόμα καλύτερα, αλλά έχουμε αποδείξει ότι όλοι βοηθάνε την ομάδα πολύ καλά, οπότε βασιζόμαστε στο σύνολο της ομάδας. Το σημαντικό για εμάς είναι το γκρουπ.

Είμαι ικανοποιημένος αλλά βλέπω κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά, οι χαρές στο ποδόσφαιρο κρατούν 24 ώρες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς γι’αυτό δεν μας παίρνει να κοιτάμε ούτε προς τα πίσω, ούτε στο μέλλον. Επικεντρωνόμαστε στο αμέσως επόμενο».

Δείτε τις δηλώσεις του Αλμέιδα εδώ!

Τάσος Καπετανάκος: «Ουτοπικό να δίνει η Αστυνομία που γνωρίζουμε εγγυήσεις για τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X