Η διπλή δοκιμή 11άδας στην ΑΕΚ για Ιωάννινα και το φαβορί για βασικός

Η διπλή δοκιμή 11άδας στην ΑΕΚ για Ιωάννινα και το φαβορί για βασικός
Photo Credits: INTIME

Τι έδειξε ο Ματίας Αλμέιδα στην προπόνηση της ΑΕΚ, πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Ιωάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αύριο (20:00) στο σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα, θέλει οπωσδήποτε το διπλό για να πάει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ στη Νέα Φιλαδέλφεια με ψυχολογικό αβαντάζ.

Η Ένωση έχει απουσίες με Ρότα, Σιμάνσκι, Μάνταλο εκτός, αλλά επανήλθε ο Βίντα και για πρώτη φορά στην αποστολή θα είναι ο Φερνάντες, ενώ Τσούμπερ-Άμραμπατ θα είναι πιο «ζεστοί» μετά τον χρόνο συμμετοχής που πήραν απέναντι στο Βόλο.

Ο Ματίας Αλμέιδα αναγκαστικά θα αλλάξει τα πρόσωπα στην 11άδα και σύμφωνα με όσα έδειξε στα Σπάτα έχει κατασταλάξει σε αρκετά πρόσωπα. Η πρώτη δοκιμή είχε να κάνει με τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, τον Σιντιμπέ στο δεξί άκρο, τον Χατζισαφί στο αριστερό, Βίντα-Μουκουντί στον άξονα, Γιόνσον κόφτη, με τον Πινέδα μπροστά του, δεξιά τον Γκαρσία, αριστερά τον Φερνάντες και τον Αραούχο πίσω από Φαν Βέερτ.

Και αυτός ο σχηματισμός με τα συγκεκριμένα πρόσωπα είναι φαβορί για να δούμε αύριο στους «Ζωσιμάδες». Η δεύτερη δοκιμή είχε αλλαγές επιθετικά. Τον Τσούμπερ αριστερά, τον Φερνάντες δεξιά και τον Αραούχο πίσω από τον Γκαρσία στην επίθεση, με τον Φαν Βέερτ εκτός.

Ο Αλμέιδα πάντως δείχνει να θέλει να βάλει άμεσα στην 11άδα και τον Βίντα και τον Φερνάντες, για να τους δώσει ρυθμό και αγωνιστικό χρόνο με την ομάδα σε επίσημο παιχνίδι ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Ραντόνια, Τζαβέλλας, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες και Κοσίδης.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X