Προηγείται η υποχρέωση με ΠΑΣ και μετά αρχίζουμε τα: Πάμε για... πάρτι!

Προηγείται η υποχρέωση με ΠΑΣ και μετά αρχίζουμε τα: Πάμε για... πάρτι!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης αντιλαμβάνεται την ανυπομονησία για το ντέρμπι με ΠΑΟ όμως θυμίζει ότι προηγείται για την ΑΕΚ ο αγώνας στα Ιωάννινα και έχει υστερόγραφα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σιγά μη λείπανε τα προβλήματα (και) για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα από την ΑΕΚ.

Εκεί που σιγοψυθιρίσαμε ότι μαζευόμαστε για τα καλά και έχουμε μπροστά μας το συγκεκριμένο παιχνίδι μήπως πάρουν χρόνο παραπάνω οι Τσούμπερ, Άμπραμπατ και ρυθμό οι Πάολο Φερνάντες και Βίντα, τσουπ σκάνε τα συμπτώματα ίωσης για τον Λάζαρο Ρότα και μαζευόμαστε.

Μαζί με την απουσία του Σιμάνσκι φέρνουν επιπλέον δυο ανάγκες για την 11άδα μετά τις μόνιμες των Γκατσίνοβιτς, Ελίασον αλλά και του διεθνούς Κροάτη στόπερ! Μια πεντάδα κοινώς από βασικούς που λείπουν…

Ωστόσο: no problem σε επίπεδο επιλογών όπως αποδείχτηκε στο ματς με τον Βόλο, το οποίο ωστόσο δεν θα είναι καθόλου ίδιο με το σημερινό στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ, δεν πρόκειται να παίξει ψηλά και να επιχειρήσει να κάνουν παιχνίδι κατοχής και επιβολής οι γηπεδούχοι.

Θα περιμένουν και θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν στην κόντρα με στόχο να ακυρώσουν τα επιθετικά ατού της ΑΕΚ και να γλιτώσουν κάποιο γρήγορο τέρμα από την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Διότι έχουν διαπιστώσει -αν έχουν αναλύσει σωστά τον αντίπαλό τους- ότι η Ένωση αν βρει γρήγορα τέρμα τελειώνει και αντίστοιχα άμεσα το παιχνίδι!

Τα προβλήματα δύναται να τα καλύψει η ΑΕΚ. Ο Σιντιμπέ θα ξεκινήσει λογικά στο δεξί άκρο της άμυνας (και είναι ένα ζητούμενο η συνεργασία του με τον Μήτογλου αφού δεν έχουν παίξει μαζί πολύ) και δίπλα στον Γιόνσον σε ρόλο Σιμάνσκι, ο Αλμέιδα θα τοποθετήσει είτε τον Γαλανόπουλο είτε τον Πινέδα!

Αν επιλεχθεί ο διεθνής Μεξικανός άσος για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, θα δούμε τον Τσούμπερ, ή τον Άμραμπατ, στο αρχικό σχήμα και στο αριστερό φτερό της επίθεσης. Κάτι πιθανό από τη στιγμή που είναι στα πιτς οι Μάνταλος και Φράνσον με αποτέλεσμα αν ξεκινήσει στα χαφ ο Γαλανόπουλος να μην υπάρχει επιλογή από τον πάγκο για τη διαχείριση του αγώνα.

Όπως και να ‘χει το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να έχουν εμπεδώσει στην ΑΕΚ, στο ποδοσφαιρικό της τμήμα εννοώ, ότι δεν θα ‘χει ΚΑΜΙΑ σχέση η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ (που γύρισε ματς 0-2 σε βάρος του με τον Ολυμπιακό και πήρε βαθμό) με εκείνη στον Βόλο.

Όχι μόνο επειδή θα είναι άδειο και κρύο το γήπεδο δίχως κόσμο (απαράδεκτο μέτρο επαναλαμβάνω), ούτε ελέω απουσιών, αλλά κυρίως σε ότι αφορά στο αγωνιστικό αλλά και το πνευματικό. Απαιτείται απόλυτη ετοιμότητα και άριστη προετοιμασία για το χορτάρι αλλά και το… κεφάλι των κιτρινόμαυρων. Διότι διαφορετικά είναι δεδομένο ότι θα ‘ρθει χαστούκι τέτοιο που θα προκαλέσει ισχυρή ζαλάδα…

Προηγείται η υποχρέωση για διπλό της ΑΕΚ, το ξέρει ο Αλμέιδα…

Πολύ μεγάλο πράγμα η συγκέντρωση και η σωστή πνευματική προετοιμασία. Αν εστιάσουμε αποκλειστικά στον Ματίας Αλμέιδα και στις ικανότητές του δεν υπάρχει κανείς λόγος ανησυχίας! Ωστόσο όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ξεχωριστές προσωπικότητες, άλλοι χαρακτήρες και διαφορετικά δουλεύουν στο κεφάλι τους τα δεδομένα που υπάρχουν.

Δεν πρέπει να σκέφτονται ότι πάνε για χαλαρό διπλό, πάνε σε ματς όπου ο αντίπαλος το βλέπει τελικό και του… θανάτου! Απαγορεύεται να υπάρχει στο κεφάλι κάποιου το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει την Κυριακή στην Νέα Φιλαδέλφεια προτού καθαρίσουν το ματς με τον ΠΑΣ.

Προηγείται η υποχρέωση με ΠΑΣ και μετά αρχίζουμε τα: Πάμε για... πάρτι!

Υπάρχει αυτή η ατμόσφαιρα στις τάξεις των κιτρινόμαυρων φίλων της ομάδας, δεν αργεί πολύ να φτάσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα, εκείνοι να μη το διαχειριστούν σωστά και να ‘ρθει το χαστούκι που… λέγαμε παραπάνω. Προηγείται η υποχρέωση για διπλό με αντίπαλο τον ΠΑΣ και μετά αρχίζουμε τα: πάμε για… πάρτι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Να σημειώσω εδώ, αν και θα ‘χουμε μέρες να τα …γράψουμε για το ντέρμπι, ότι δεν γίνεται με τα αποτελέσματα που ‘χουμε με αυτήν την ομάδα (σ.σ.: Παναθηναϊκός) να φωνάζουμε για… πάρτι και να προκύπτει υπεροψία επειδή η ομάδα όντως δείχνει καλύτερη και έχει περισσότερη ποιότητα και βάθος στο ρόστερ!

Πρώτη υποχρέωση λοιπόν είναι το τρίποντο στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων και έπειτα να κάνουμε focus στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και με όποια άλλη ομάδα θέλει ο καθένας. Δεν μας ταιριάζει και δεν είναι στο ύφος και το dna μας η αλαζονική συμπεριφορά και η απαξίωση…

Ποντάρω και εγώ όπου όλοι στην ΑΕΚ: στον Αλμέιδα, στην ποιότητα των παικτών, στο άριστο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα (και διατηρήθηκε στις στραβές) και στο momentum η αλήθεια είναι που πάντα παίζει ρόλο σε τέτοια εκτός έδρας ματς αλλά και (έπειτα) σε ντέρμπι… Ο Δικέφαλος έχει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα τούτη την περίοδο αυτό που λέμε momentum…

Επιτρέψτε μου να ευχηθώ και από εδώ καλή χρονιά σε όλους σας. Υγεία και χαρές σε εσάς, τις οικογένειέας, στα πρόσωπα που σας αγαπούν και αγαπάτε. Να είστε μαζί και του χρόνου τέτοια μέρα, αυτό εύχομαι μέσα απ’ την καρδιά μου, το 2023 να μη σας στερήσει τίποτα απ’ όσα είχατε το 2022 και ήταν δεδομένα…

Να είμαστε μαζί και να απολαύσουμε όλοι το σπίτι μας στης Φιλαδέλφειας τα μέρη για χρόνια, πολλά χρόνια, τα διπλά και τριπλά από όσο το στερηθήκαμε. Υγεία και επιτυχίες στις ομάδες μας και να προσπαθήσουμε να είμαστε όλο και πιο κοντά τους το 2023 ανεξάρτητα από νίκες, ήττες, απσστάσεις. Να σας έχει ο Θεός καλά!

Υγ: Στο κομμάτι της ενίσχυσης της ομάδας εννοείται πως εξακολουθεί να παραμένει προτεραιότητα ο στόπερ. Άσχετα ακόμη κι αν τα βρει η ΑΕΚ άμεσα για τον Κικάνοβιτς και ταυτόχρονα δεν έχει καμία σημασία αν ανταποκρίνεται ο Μήτογλου αφού το θέμα δεν τον αφορούσε…

Στα μεταγραφικά ποτέ δεν ξέρεις τι ευκαιρίες μπορεί να σου παρουσιαστούν, είναι μια ζωντανή περίοδος που και στο παρά ένα, ή πολύ νωρίς, μπορεί να σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσεις, αλλά τούτες τις μέρες (έως και όταν έγραφα αυτό το άρθρο) δεν έμοιαζε ιδιαίτερα πιθανό να ‘χει βρεθεί κάτι κατάλληλο για το αριστερό άκρο της άμυνας, επειδή με ρωτάτε σχετικά, σε αντίθεση με το κέντρο της άμυνας που κάτι… παίζει!

Προηγείται η υποχρέωση με ΠΑΣ και μετά αρχίζουμε τα: Πάμε για... πάρτι!

Υγ2: Έσβησαν τα ban που είχαν… ανάψει ξανά! Μα την Παναγία σε μικρότερης αξίας ευχές θα ήθελα να κάνω μια να καταλάβω κάποτε γιατί γίνεται όλο αυτό και γιατί πρέπει να μας… γλεντάει κάθε πιθανός και απίθανος τύπος επειδή εμείς του δίνουμε το δικαίωμα! Άλλο να χάνεις ένα ματς από ομάδες που δεν βλέπουμε καν σε επίπεδο τίτλων ΚΑΙ στο μπάσκετ και διαφορετικό να βάζουμε …αυτογκόλ και σε θέση άμυνας την ΑΕΚ από τον χλευασμό και την απαξίωση!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X