ΑΕΚ: Το «ευχαριστώ» των Παιδικών Χωριών SOS

ΑΕΚ: Το «ευχαριστώ» των Παιδικών Χωριών SOS
Photo Credits: INTIME

Τα παιδικά Χωριά SOS ευχαριστούν την ΑΕΚ για την προσφορά της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευχαριστήρια επιστολή στην Ερασιτεχνική  ΑΕΚ απέστειλε το Δ.Σ. των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, για την πρόσφατη επίσκεψη και τις προσφορές της, σε παιδικά ρούχα, παιχνίδια καθώς και σε δωροεπιταγές από τη Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ, στον Ξενώνα Βρεφών SOS που λειτουργεί στο Μαρούσι.

«Η παρουσία σας στον Ξενώνα Βρεφών SOS και οι δωρεές σας, έχουν μια επιπρόσθετη αξία γιατί έγιναν μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι οι οργανισμοί λόγω των θεμάτων που έχουν αναδυθεί και αναφέρονται στα θέματα φροντίδας και προστασίας των παιδιών από προνοιακούς φορείς», αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή και καταλήγει:

«Παρακαλούμε δεχτείτε τις θερμές ευχές του Διοικητικού μας Συμβουλίου και όλη την αγάπη των παιδιών μας προς εσάς, τις οικογένειές σας και τους συνεργάτες σας, για ένα 2023 γεμάτο υγεία, ασφάλεια, με θετική σκέψη και στάση ζωής και παρακαλούμε να τις μεταφέρετε, μαζί με ευχές για επιτυχίες, σε όλους τους αθλητές των αθλητικών τμημάτων της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ».

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X