Αλ Νασρ: Μετά τον Κριστιάνο «ψάχνεται» και για Ράμος!

Έφτασε τις 30 συμμετοχές με την Παρί ο Σέρχιο Ράμος και παραμένει αήττητος!
Photo Credits: INTIME

Η Αλ Νασρ θέλει επανένωση Κριστιάνο Ρονάλντο-Σέρχιο Ράμος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αλ Νασρ κατάφερε να κάνει πράξη το αδιανόητο ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως τα πλάνα της φαίνεται πως δεν περιορίζονται μονάχα στην προσθήκη του Πορτογάλου.

Σύμφωνα άλλωστε τόσο με τη «Marca» όσο και με την «Sport», οι Σαουδάραβες θέλουν να στελεχώσουν τον CR7 με μια ομάδα… διαττόντων αστέρων όπως οι Σέρχιο Μπουσκέτς, Ενγκολό Καντέ και Σέρχιο Ράμος!

Το όνομα του Ισπανού στόπερ της Παρί μάλιστα είναι ο τελευταίο που έχει πέσει στο τραπέζι της Αλ Νασρ, η οποία βλέπει πιθανή μια επανένωση του 36χρονου με τον Ρονάλντο στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Την ίδια στιγμή οι Παριζιάνοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον πρώην αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης και οι δρόμοι τους είναι εξαιρετικά πιθανό να χωρίσουν το επόμενο καλοκαίρι.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X