Το «κόλλημα» του Αλμέιδα: Ο παίκτης που κάνει τη διαφορά στη φετινή ΑΕΚ περνάει κάτω από το ραντάρ

Το «κόλλημα» του Αλμέιδα: Ο παίκτης που κάνει τη διαφορά στη φετινή ΑΕΚ περνάει κάτω από το ραντάρ
Photo Credits: INTIME

Αυτός ο παίκτης της ΑΕΚ κάνει την διαφορά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν κάνει κάποιος μια νοητική αναδρομή στο ακριβώς προηγούμενο καλοκαίρι και τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, θα μπορέσει εύκολα να διαπιστώσει πως ανάμεσα στις μεγαλύτερες μεταγραφικές αναγκαιότητες της Ένωσης, όπως συμφωνούσαν άπαντες στον οργανισμό της, ήταν εκείνη του δεξιού μπακ.

Όταν μάλιστα έγινε γνωστό πως οι «κιτρινόμαυροι» έκλεισαν τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, κάπου στα μέσα του Σεπτέμβρη, οι προβλέψεις γινόντουσαν με κλειστά μάτια: ο Γάλλος αργά ή γρήγορα θα κάλυπτε επάξια τη θέση στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής.

Πώς θα μπορούσε άλλωστε να ισχύει κάτι διαφορετικό; Μιλάμε για έναν παίκτη που όχι στο πολύ μακρινό παρελθόν ήταν βασικός στην Εθνική Γαλλίας, ακόμα και όταν έχασε τη θέση του σε αυτή παρέμεινε αμετακίνητος από τις επιλογές του Ντιντιέ Ντεσάμπ, ενώ επί σειρά ετών υπήρξε το βασικό δεξί μπακ της Μονακό: με τέτοιο βιογραφικό και όντας μόλις στα 30 του, δεν υπάρχει ελληνική ομάδα που να μην του έδινε σπίτι του τη φανέλα του βασικού.

Με άλλα λόγια, ο Λάζαρος Ρότα έμοιαζε να έχει ένα πολύ συγκεκριμένο ταβάνι: εκλαμβανόταν ως ένας αξιόπιστος αναπληρωματικός του Σιντιμπέ αλλά σε καμία περίπτωση ένα μπακ που θα μπορούσε να λογίζεται στα σοβαρά ως βασικός. Μπορεί η σεζόν να ξεκίνησε με εκείνον να είναι αμετακίνητος στην βασική 11άδα της Ένωσης αλλά αυτό φαινόταν να είναι απλά μια πρόσκαιρη κατάσταση: απλά έπρεπε ο Σιντιμπέ να βρει πατήματά του και μετά, ο Ρότα θα έπαιρνε μόνιμα την θέση του στον πάγκο.

Δείτε την συνέχεια ΕΔΩ!

Τάσος Καπετανάκος: «Ουτοπικό να δίνει η Αστυνομία που γνωρίζουμε εγγυήσεις για τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X