Δέκα χρόνια enwsi.gr – Δέκα χρόνια γράφουμε την Ιστορία της ΑΕΚ!

Δέκα χρόνια enwsi.gr – Δέκα χρόνια γράφουμε την Ιστορία της ΑΕΚ!

Το πιο όμορφο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι της ενημέρωσης για την ΑΕΚ συμπληρώνει 10 χρόνια στην κορυφή και τα καλύτερα είναι μπροστά μας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ιστορία γράφουν οι παρέες. Κάπως έτσι ξεκίνησε αυτή το enwsi.gr. Μια παρέα λίγων ανθρώπων, αποφάσισε να δώσει στην ΑΕΚ αυτό που της άξιζε. Την πιο αμερόληπτη, έγκυρη, αξιόπιστη, πολύπλευρη, μα πάντα σταθερά «κιτρινόμαυρη» ενημέρωση. Σήμερα, 10 χρόνια μετά από την πρώτη μέρα που η φωνή του enwsi.gr ακούστηκε στο ελληνικό διαδίκτυο, αυτή η παρέα γιγαντώθηκε. Το enwsi.gr έγινε τρόπος συνήθειας, η απόλαυση της επιτυχίας, η αθλητική ανάλυση, το αποκούμπι της οργής, για κάθε ΑΕΚτζή.

Η παρέα μας μεγάλωσε. Στην πορεία ανέβαιναν στο τρένο ολοένα και περισσότεροι. Και εσύ, και εκείνος, και ο άλλος. Ολη η ΑΕΚ είναι εδώ! Ολη η ΑΕΚ enwsi, όπως ήταν εξ αρχής ο μεγάλος στόχος. Να γίνει όνομα και πράγμα. Να γίνει η καθημερινή συνήθεια, να γίνει το δικό μας «σπίτι» και δικό σας. Και έτσι συνέβη. Μαζί προχωράμε, μαζί ανεβαίνουμε. Εμείς, όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό για να γινόμαστε καλύτεροι, εσείς για να μας βάζετε στην κορυφή της ενημέρωσης.

Μοιάζει μαγικό και απίθανο όλο αυτό που συμβαίνει. Τίποτα δεν έγινε εύκολα, όλα στηρίχθηκαν στην πολλή δουλειά, την ειλικρίνεια, τη διαδραστικότητα. Ο κόσμος της ΑΕΚ βρήκε την έκφραση του. Το πιο μαχητικό κομμάτι του διαδικτύου. Με τη δύναμη της πολυφωνίας, με την προσπάθεια να βρεθούν στην ίδια στέγη, οι κορυφαίοι στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Εμοιαζε τρελό και απίθανο. Αλλά μήπως δεν ήταν τρελό, όταν ξεκινούσαμε τον Ιανουάριο του 2013, με την ΑΕΚ να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού;

Δέκα χρόνια enwsi.gr – Δέκα χρόνια γράφουμε την Ιστορία της ΑΕΚ!

Τα δύσκολα μας ατσάλωσαν. Οι τρικλοποδιές μας πείσμωσαν. Το μόνο που είχαμε να αντιπαραθέσουμε ήταν δουλειά. 10 χρόνια σκληρής, ακατάπαυστης, επίπονης δουλειάς. Αλλά όποιος δουλεύει, δικαιώνεται. Ολοι εσείς επιβραβεύσατε την προσπάθεια, στηρίξατε το enwsi.gr και μας κάνετε καθημερινά να αναζητούμε τρόπους που θα μας κάνουν ακόμα πιο ισχυρούς, για να σας προσφέρουμε όσα αξίζουν στον φίλαθλο της ΑΕΚ. Μόνο το 2022, το enwsi.gr έφτασε σε επίπεδα που δεν είχε φανταστεί κανείς στην «κιτρινόμαυρη» κοινωνία.

Οι εκπομπές ανάλυσης με τη βαριά υπογραφή του Βασίλη Μπορμπόκη, η κάλυψη της διπλής προετοιμασίας της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ από τον Τάσο Καπετανάκο, ο σχηματισμός μιας πανίσχυρης ομάδας αρθρογράφων (Καζαντζόγλου, Τσίλης, Καπετανάκος, Αρναούτογλου, Βούλγαρης, Τσακίρης, Λούπος), η παρουσία του basket guru, Θάνου Τσίμπου, η άρτια κάλυψη όλων των θεμάτων της Ερασιτεχνικής από τη Γιολάντα Ζύκα. Και βέβαια, όσα θέλετε να μάθετε για την κοινωνία, το life style, το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, από την πιο δυναμική δημοσιογραφική ομάδα με τους Ιωαννίδη, Πατίτσα, Νικηταρά, Τέο, Καλυβιώτη και όλα τα παιδιά που συνεργάστηκαν κατά περιόδους.

Η παρέα μεγάλωσε, αλλά συνεχίζει να γράφει ιστορία. Σβήνουμε 10 κεράκια και σας ετοιμάζουμε ακόμα πιο όμορφες στιγμές, ακόμα πιο σπουδαία πράγματα. Με κείμενα, με βίντεο, με τηλεοπτικές εκπομπές, σύντομα και με νέες στήλες που θα σας κάνουν να ξέρετε τα πάντα που αφορούν την ΑΕΚ. Με τη δική μας ενημέρωση, με τη δική σας κρίση, μεγαλώνουμε και ετοιμαζόμαστε για τα ακόμα καλύτερα.

Η ΑΕΚ είναι στα καλύτερα της, εμείς θα είμαστε αντάξιοι της νέας εποχής.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη σας

Χρόνια μας πολλά, χαρούμενη ΑΕΚοχρονιά!

Enwsi.gr

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X