Γκουαρντιόλα: «Τη στιγμή που θα νιώσω ότι κάτι έχει χαλάσει, θα παραιτηθώ»

Γκουαρντιόλα: «Τη  στιγμή που θα νιώσω ότι κάτι έχει χαλάσει, θα παραιτηθώ»
Photo Credits: INTIME

Μόνο τότε θα φύγει ο Γκουαρντιόλα από την Σίτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το συμβόλαιο του Πεπ Γκουαρντιόλα με την Σίτι επεκτάθηκε μέχρι το 2025, ωστόσο ο Καταλανός τεχνικός, τόνισε ότι θα φύγει από την ομάδα μόνο εαν νιώσει πως κάτι έχει… χαλάσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Συνεχίζω να λέω ότι δεν πρόκειται να μείνω όπως ο Φέργκι και ο Αρσέν», δήλωσε ο Γκουαρδιόλα. «Στο τέλος [της ημέρας], είναι απλά χαρτιά. Αν δεν έχεις καλά αποτελέσματα και αν έχουμε κουραστεί μεταξύ μας, δεν θα τελειώσω αυτό το συμβόλαιο. Το συμβόλαιο είναι απλώς χαρτί.

Επέκτεινα γιατί έχω την αίσθηση ότι μπορούμε ακόμα να παίξουμε καλά, όπως δείξαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια με τη Λίβερπουλ και τη Λιντς. Παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε δύσκολες ομάδες και εξακολουθούσαμε να έχουμε την επιθυμία και την πείνα. Όταν κερδίζεις πολλά, από τη μία πλευρά είναι εύκολο, αλλά από την άλλη πλευρά μερικές φορές είναι περίπλοκο. Τη  στιγμή που θα νιώσω ότι κάτι έχει χαλάσει, θα παραιτηθώ ή δεν θα παρατείνω».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X