Πανικός από τον κόσμο της ΑΕΚ: Sold Out από σήμερα η «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Πανικός από τον κόσμο της ΑΕΚ: Sold Out από σήμερα η «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!
Photo Credits: INTIME

Είναι παλαβοί οι ΑΕΚτζήδες, γέμισαν την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» 10 ημέρες πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο λαός της ΑΕΚ δείχνει μια ακόμα φορά την δυναμή του!

Τι κι αν βρισκόμαστε 10 ημέρες πριν το ντέρμπι του αγώνα της Ένωσης με τον Παναθηναϊκό στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», τα εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί σε χρόνο… ρεκόρ.

Οποιος προσπαθήσει να μπει στην πλατφόρμα για να αγοράσει ειστήρια δεν θα βρει ούτε… καρέκλα να καθίσει στο ντέρμπι της 8ης Ιανουαρίου. Περίπου 10.000 παλαβοί ταξίδεψαν στον Βόλο καθημερινή, εν μέσω εορτών για να αποθεώσουν την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα και δεν θα γέμιζαν το Ναό;

Το έκαναν όμως πιο γρήγορα από κάθε άλλη φορά δείχνοντας στους παίκτες πως όπως και εκείνοι ανυπομονούν για τα ντέρμπι, για τον κόσμο σημαίνει κάτι παραπάνω.

Φυσικά, μετά τα τελευταία αποτελέσματα του Παναθηναϊκού, με τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, και τις νίκες της ΑΕΚ, η διαφορά από την κορυφή έχει μειωθεί στους 4 βαθμούς και σε εκείνο το ματς η Ένωση θα έχει την ευκαιρία να φτάσει σε απόσταση αναπνοής από τους «πράσινους».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X