Λιβάι όπως λέμε... Ρονάλντο: Το απίστευτο άλμα του Γκαρσία που παραλίγο να φτάσει το εξωπραγματικό 2.93μ. του Κριστιάνο (VIDEO)

Λιβάι όπως λέμε... Ρονάλντο: Το απίστευτο άλμα του Γκαρσία που παραλίγο να φτάσει το εξωπραγματικό 2.93μ. του Κριστιάνο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πήγε να καταρρίψε ένα μοναδικό ρεκόρ ο Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία, πέτυχε ένα μοναδικό γκολ με κεφαλιά στην χθεσινή επικράτηση της ΑΕΚ επί του Βόλου στο «Πανθεσσαλικό» το οποίο θύμισε… Κριστιάνο Ρόνάλντο.

Τι κοινό μπορεί να έχει ο επιθετικός της Ένωσης με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ; Η απάντηση είναι απλή. Ο Λιβάι Γκαρσία, στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Βόλο, πέτυχε το 4ο και τελεύταιο τέρμα για την ΑΕΚ, με μια δυνατή κεφαλιά. Μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά μόνο έτσι δεν ήταν. Για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κλέιμαν, χρειάστηκε να πηδήξει στον… θεό, και πιο συγκεκριμένα, στα 2,92 μέτρα. Πιο συγκεκριμένα, ο επιθετικός από το Τρινιντάτ και Τομπάγκο, έκανε άλμπα 110 εκατοστών, ενώ το ύψος του υπολογίζεται στο 1,82 μέτρα. Έτσι προκύπτει το αδιανόητο 2,92 που σημείωσε με άλμα, για να γράψει το 4-0.

Δείτε ξανά το γκολ του Λιβάι Γκαρσία


Το ρεκόρ του υψηλότερου άλματος μέχρι στιγμής, κατέχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος χάρη στα εξαιρετικά του αθλητικά προσόντα, μπορεί να… πηδήξει ψηλότερα από τον καθένα, και ελάχιστα παραπάνω από τον Λιβάι. Πιο συγκεκριμένα, την σεζόν 2012 – 2013, στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», ο Κριστιάνο ύστερα από σέντρα του Άνχελ Ντι Μαρία, με το άλμα του έφτασε τα 2,93, νικώντας τόσο τον Πατρίς Εβρά που… προσπάθησε να τον μαρκάρει, όσο και τον Νταβίντ Ντε Χέα, για να σκοράρει.

Δείτε το γκολ του Κριστιάνο

Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, χθες στον Βόλο ο Λιβάι Γκαρσία «ντύθηκε» Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως για μόλις ένα εκατοστό, δεν κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του Πορτογάλου σταρ, και να γίνει αυτός με το υψηλότερο άλμα σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X