Γκουαρντιόλα για Χάλαντ: «Έχω την αίσθηση ότι δεν είναι στα καλύτερά του»

Γκουαρντιόλα για Χάλαντ: «Έχω την αίσθηση ότι δεν είναι στα καλύτερά του»

Έκπληξη προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γκουαρντιόλα για τον Χάλαντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάλαντ συνεχίζει την απίστευτη φόρμα του και στην αναμέτρηση με την Λίντς, με την οποία σκόραρε δύο γκολ στο «Έλαντ Ρόουντ» φτάνοντας έτσι τα 20 τέρματα σε 14 αναμετρήσεις στην Premier League.

Ο Νορβηγός διεθνής έχει σκοράρει 26 φορές σε 20 εμφανίσεις υπό τον Γκουαρδιόλα σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Καταλανό προπονητή ωστόσο να τονίζει πως δεν είναι και στα καλύτερα του…

«Έχασε ευκαιρίες, ελπίζω να τα πάει καλύτερα», είπε ο Γκουαρντιόλα και συνέχισε: «Αλλά οι αριθμοί είναι εξαιρετικοί, αποτελεί μια απίστευτη απειλή και βρίσκεται πάντα στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή. Έχω την αίσθηση ότι δεν είναι στα καλύτερά του. Είναι θέμα χρόνου. Φυσικά είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά αυτός ο μικρός ρυθμός που είχε στην αρχή της σεζόν, τώρα ίσως δυσκολεύεται λίγο, αλλά είναι θέμα χρόνου. Είμαι ακόμα πολύ ικανοποιημένος, αλλά είχα την αίσθηση ότι στο πρώτο μέρος της σεζόν ήταν πιο οξύς».

Ο Χάαλαντ είχε πολύ χρόνο για να σκεφτεί καθώς η Νορβηγία δεν συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, μια χρονική περίοδο που ο 22χρονος επέμεινε ότι βοήθησε να εντείνει την… πείνα του για περισσότερα.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X