Χαρδαβέλλας: «Ρηχή η Καϊλή αλλά... - Με Τσοχατζόπουλο, Βενιζέλο, Γιωργάκη - Θυμίζει οτι οι Έλληνες πολιτικοί είναι λαμόγια»! (VIDEO)

Χαρδαβέλλας: «Ρηχή η Καϊλή αλλά... - Με Τσοχατζόπουλο, Βενιζέλο, Γιωργάκη - Θυμίζει οτι οι Έλληνες πολιτικοί είναι λαμόγια»! (VIDEO)

Ξέσπασμα από τον γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος ανέλυσε πως έγινε Ευρωβουλευτής η γνωστή πολιτικός που εμπλέκεται στο σκάνδαλο του Κατάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο «Πρωινό» μίλησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας για την Εύα Καϊλή που γνώρισε μέσω του ΠΑΣΟΚ, την πολτική της πορεία, τις καλές επαφές της και τη… ζημιά που έχει προκαλέσει στην Ελλάδα η εμπλοκή της στο σκάνδαλο με το Κατάρ.

«Η Εύα προκαλεί και μελαγχολία και θυμό μεγάλο γιατί μετά τις ιστορίες με τον Τσοχατζόπουλο θυμίζει σε όλον τον κόσμο ότι οι Έλληνες πολιτικοί είναι λαμόγια, απατεώνες.

Δεν το περίμενα από την Καϊλή. Μου θυμίζει αναρριχώμενο κισσό. Ήταν προστατευόμενη του Τσοχατζόπουλου. Ο Τσουκάτος ζητούσε ένα πρόσωπο να το βάλει απέναντι στη Ράπτη. Ο Τσοχατζόπουλος βρήκε την Καϊλή.

Μετά την πήρε υπό την προστασία του ο Βενιζέλος, μετά ο Γιωργάκης.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ!

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X