ENWSI TV: Ακούστε τις περιγραφές των Καζαντζόγλου - Τσίλη στις γκολάρες της ΑΕΚ στον Βόλο! (AUDIO)

ENWSI TV: Ακούστε τις περιγραφές των Καζαντζόγλου - Τσίλη στις γκολάρες της ΑΕΚ στον Βόλο! (AUDIO)
Photo Credits: INTIME

Ακούστε τις περιγραφές των γκολ της ΑΕΚ από το ENWSI TV

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ διέλυσε στο Βόλο την ομάδα της Θεσσαλίας χθες μιας και κέρδισε άνετα με 0-4 την τοπική ομάδα και με το Πανθεσσαλικό να έχει 10.000 οπαδούς της και να θυμίζει Νέα Φιλαδέλφεια, κάνει ήρεμη Πρωτοχρονιά και πάει στις 3 Ιανουαρίου στα Ιωάννινα για να κάνει το ίδιο και με τον ΠΑΣ.

Πάτησε τον Βόλο η Ένωση στο πρώτο ημίχρονο με σκόρερ Μήτογλου (16’), Πινέδα (30’) και Φαν Βέερτ (35’), ενώ ο Γκαρσία (67’) στο β’ ημίχρονο ανέβασε τον δείκτη στο 0-4.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έδωσε μία ποδοσφαιρική παράσταση με ένταση, πρέσινγκ και τελειώματα που έφεραν επιτέλους γκολ, ενώ μπορούσε ακόμη 2-3 παραπάνω στο Πανθεσσαλικό.

Για ακόμα ένα παιχνίδι, το ENWSI TV ήταν εδώ τόσο πριν, όσο και μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με την εκπομπή AEK game μέσα από την οποία ο Σταύρος Καζαντζόγλου και ο Κώστας Τσίλης μεταδίδουν όλες τις αναμετρήσεις του Δικεφάλου.

Οι περιγραφές των γκολ της ΑΕΚ στο ENWSI TV

Ακούστε τις περιγραφές των γκολ της ΑΕΚ όπως έγιναν από τον Σταύρο Καζαντζόγλου και τον Κώστα Τσίλη στην εκπομπή AEK game από την οποία μεταδίδονται όλα τα ματς της Ένωσης.

Το 0-1 από τον Σίμο Μήτογλου


Το 0-2 από τον Ορμπελίν Πινέδα


Το 0-3 από τον Τομ φαν Βέερτ


Το 0-4 από τον Λιβάι Γκαρσία


Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X