Αυτός είναι ο λόγος που δεν πανηγύρισε τα δύο γκολ του κόντρα στην Λιντς ο Χάλαντ!

Αυτός είναι ο λόγος που δεν πανηγύρισε τα δύο γκολ του κόντρα στην Λιντς ο Χάλαντ!
Photo Credits: INTIME

Ο Έρλινγκ Χάλαντ έστειλε δύο φορές τη μπάλα στα δίχτυα στο «Έλαντ Ρόουντ» αλλά δεν πανηγύρισε τα γκολ του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα ακόμα ρεκόρ κατέρριψε στην χθεσινή επικράτηση της Σίτι επί της Λίντς ο Έρλινγκ Χάλαντ, ο οποίος με δύο τέρματα που πέτυχε στο «Έλαντ Ρόουντ», έφρασε τα 20 σε 14 συμμετοχές στην Premier League, γρηγορότερα από τον οποιδήποτε άλλο.

Παρά το γεγονός ωστόσο πως τα γκολ του ήταν καθοριστικά ώστε η Μάντσεστερ Σίτι να πάρει το τρίποντο κόντρα στην Λιντς (1-3) ο ίδιος δεν τα πανηγύρισε, με τον Νορβηγό φορ να «λύνει το μυστήριο» για την μη πανηγυρική του διάθεση στο φινάλε της αναμέτρησης.

«Ήταν σχεδιασμένο. Δεν ένιωθα καλά να πανηγυρίσω. Γεννήθηκα στο Λιντς και έχω σεβασμό προς το σύλλογο. Φυσικά πανηγύρισα μαζί με τον Τζακ Γκρίλις και είπα “σπουδαία δουλειά” επειδή μου έδωσε δύο φανταστικές ασίστ. Η μητέρα και ο πατέρας μου ήταν στο γήπεδο και αυτό ήταν ξεχωριστό.

Όταν ήμουν μικρός είχα φανέλα της Λιντς με το όνομα του Έιρικ Μπάκε στην πλάτη και φανέλα της Σίτι με το όνομα του πατέρα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάλαντ, o οποίος γεννήθηκε στην πόλη του Λιντς τον Ιούλιο του 2000, σε μία περίοδο που ο πατέρας του, Άλφι, αγωνιζόταν στην Premier League (από το 1997 ως το 2000 στην Λιντς και από το 2000 μέχρι το 2003 στην Μάντσεστερ Σίτι).

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X