«Ο Αλμέιδα θέλει τον Κικάνοβιτς, η ΑΕΚ έκανε νέα πρόταση»

«Ο Αλμέιδα θέλει τον Κικάνοβιτς, η ΑΕΚ έκανε νέα πρόταση»
Photo Credits: INTIME

Αυτά είναι τα δεδομένα για τον Κικάνοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την περίπτωση του Μπέντζι Κικάνοβιτς φέρνει ξανά στο προσκήνιο το «MLSsoccer», παραθέτοντας τα μέχρι στιγμής δεδομένα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

Η περίπτωση του Μπέντζι Κικάνοβιτς, απασχολεί την Ένωση και σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι, με τον Ματίας Αλμέιδα να γνωρίζει από «πρώτο χέρι» τον ποδοσφαιριστή, από την κοινή τους θητεία στην Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς.

Σύμφωνα λοιπόν με το «MLSsoccer» ο «Πελάδο» θέλει να ξανά σμίξει με τον Κικάνοβιτς, ενώ η ΑΕΚ, έχει καταθέση νέα προτάση στην ομάδα από της Ηνωμένες Πολιτείες, ωστόσο οι ιθύνοντες της Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς δεν βιάζονται να πάρουν κάποια απόφαση και αυτό διότι ο νέος τεχνικός Λούτσι Γκονζάλες, βρίσκεται ακόμα σε περίοδο αξιολόγησης του ρόστερ.

«Ο πρώην προπονητής των Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς, ο Ματίας Αλμέιδα διατηρεί το ενδιαφέρον του για να φέρει τον Μπέντζι Κικάνοβιτς στην ΑΕΚ. Μετά την πρόταση που είχε απορριφθεί το καλοκαίρι, οι Έρθκουεϊκς έλαβαν ακόμα μια από την ΑΕΚ για τον Κικάνοβιτς τον Δεκέμβριο. Η ομάδα του Σαν Χοσέ δεν βιάζεται με τον νέο προπονητή Λούτσι Γκονζάλες που αναλαμβάνει τον χειμώνα να έχει την ευκαιρία να αξιολογήσει το ρόστερ του στην προετοιμασία ενόψει της έναρξης της σεζόν», γράφει το αμερικανικό ρεπορτάζ, το οποίο κλείνοντας άφησε τα πάντα ανοικτά για το μέλλον του Κικάνοβιτς στους Έρθκουεϊκς.

 

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X