ΑΕΚ: Στο Σοφικό η ακαδημία ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Στο Σοφικό η ακαδημία ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής (ΦΩΤΟ)

Αγόρια και κορίτσια των ακαδημιών ποδοσφαίρου της ΑΕΚ έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Σοφικό βρίσκεται το τμήμα Ακαδημίας ποδοσφαίρου της ερασιτεχνικής ΑΕΚ με στόχο να εκμεταλλευτεί την διακοπή των εορτών και να πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία.

Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Ζιάκας Νικόλαος έχει την πλήρη εποπτεία των αναπτυξιακών τμημάτων με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξέλιξη των αθλητών. Το τουρνουά ξεκίνησε ήδη και τα αγωνιστικά τμήματα μετρούν το πρώτο διήμερο νίκες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.Για πρώτη φορά την αποστολή ακολούθησε το τμήμα κορασίδων ποδοσφαίρου της ΑΕΚ.Οι προπονητές Μάνος Κρητικός και Χριστόπουλος Χρήστος αποτελούν το τεχνικό δίδυμο.Η αποστολή της ΑΕΚ θα επιστρέψει στης 29/12 όπου θα συνεχιστούν οι προπονήσεις ως έχουν για τη συνέχεια της απαιτητικής σεζόν που ακολουθεί.

Δείτε φωτογραφίες των ακαδημιών της ΑΕΚ:

ΑΕΚ: Στο Σοφικό η ακαδημία ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Στο Σοφικό η ακαδημία ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Στο Σοφικό η ακαδημία ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής (ΦΩΤΟ)

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X