Κιλιάν Εμπαπέ: Η Mundo Deportivo εμπλέκει την Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι της απόκτησής του

H Παρί Σεν Ζερμέν ζήτησε 400 εκατ. ευρώ από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Εμπαπέ το καλοκαίρι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Μπαρτσελόνα εμπλέκει η «Mundo Deportivo» στη μεταγραφολογία για τον Κιλιάν Μπαπέ.

Στα 24 του χρόνια, ο Γάλλος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, δεν διανύει την καλύτερή του στιγμή. Η ήττα στον τελικό του Μουντιάλ στο Κατάρ από την Αργεντινή, μια ήττα από τον συμπαίκτη του στο «Παρκ Ντε Πρενς», Λιονέλ Μέσι, μπορεί να είναι καθοριστική στη στρατηγική της Μπαρτσελόνα σε συνδυασμό με την καταρχήν συμφωνία του Νασέρ Αλ Κελαϊφί με τον captain της Αργεντινής για ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας τους, το οποίο λήγει στις 30 Ιουνίου.

Μέχρι τώρα, ο προτιμώμενος προορισμός του Γάλλου επιθετικού φαινόταν να ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο δρόμος για την Μπάρτσα ανοίγει, σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο. Βλέπετε οι Μαδριλένοι έχουν… αποκηρύξει τον Μπαπέ μετά τα δύο συνεχόμενα «άκυρα» του το 2021 και, κυρίως, το φετινό καλοκαίρι, όταν όλα έβαιναν προς τις υπογραφές με τον Γάλλο σταρ ελεύθερο να είναι μια ανάσα από το να δώσει τα χέρια με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και τελικώς να αλλάζει γνώμη υπογράφοντας την ανανέωσή του με την PSG έως το 2025 σε μια σεναριακή ανατροπή που έχει μείνει ήδη στην ιστορία.

Οι Ισπανοί μάλιστα το πάνε ένα βήμα παραπέρα, αναφέροντας πως η Μπάρτσα έχει κινηθεί πανέξυπνα με σκοπό να αποτρέψει οποιαδήποτε ανάμειξη της Ρεάλ στην προσπάθεια απόκτησης του Γάλλου. Συγκεκριμένα, φέρεται να προσέφερε στον ισχυρό άνδρα της «βασίλισσας» να αναλάβει η εταιρεία του, η ACS, τις εργασίες αναδιαμόρφωσης στο «Καμπ Νου» στο πλαίσιο του έργου Espai Barça.

Φυσικά, μέσω ξένης θυγατρικής ώστε να μην υπάρχει άμεση σχέση με τον Φλορεντίνο, ο οποίος έχει ευλογήσει αυτή την επιχείρηση μετά από μια πρόσφατη σύνοδο κορυφής με τον Ζουάν Λαπόρτα στο αριστοκρατικό εστιατόριο «Es Fum» στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα. Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι είδαν έναν ιδιαίτερα κεφάτο Λαπόρτα να φεύγει από το εστιατόριο όπου «μπλόκαρε» τον Φλορεντίνο με τον κωδικό «Μπαπέ». Οι δύο άνδρες έχουν εξάλλου καλή σχέση χάρη στην European Super League.

Ο ίδιος ο Μπαπέ, μάλιστα, παρουσιάζεται πλέον θετικός στο ενδεχόμενο μιας μεταγραφής στους Καταλανούς, δεδομένου ότι είναι ανεπιθύμητος σε μεγάλη μερίδα υποστηρικτών της Ρεάλ και συν τοις άλλοις στη Μαδρίτη υπάρχει και ο Καρίμ Μπενζεμά, ένας παίκτης που κανείς από τους Γάλλους διεθνείς έχει άριστη σχέση.

Τέλος το εν λόγω ισπανικό ρεπορτάζ, εμπλέκει στην υπόθεση τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι και το στάδιο Montjuïc, εφόσον το «Καμπ Νου» θα ανακαινίζεται, αλλά και τον Καταλανό πολιτικό Manuel Valls, ο οποίος μεσολάβησε ενώπιον του Εμανούελ Μακρόν, με σκοπό να τον πείσει ότι το καλύτερο πράγμα για τον Μπαπέ είναι να πάει στο νέο «Καμπ Νου», το οποίο θα μπορούσε να δώσει στον Valls τη δημαρχία της Βαρκελώνης στις επόμενες εκλογές.

Τάσος Καπετανάκος: «Ουτοπικό να δίνει η Αστυνομία που γνωρίζουμε εγγυήσεις για τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X