Αρης: Αφήνει τον Μαντσίνι ο Ολυμπιακός, απέσυρε το ενδιαφέρον του

Αρης: Αφήνει τον Μαντσίνι ο Ολυμπιακός, απέσυρε το ενδιαφέρον του

Εδώ Μαντσίνι, εκεί Μαντσίνι, πού θα καταλήξει τελικά ο Μαντσίνι;

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο επεισόδιο στο… σίριαλ του Ολυμπιακού με τον Μαντσίνι, αφού τα ερυθρόλευκα ρεπορτάζ τονίζουν ότι οι Πειραιώτες απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον εξτρέμ του Άρη.

Εδώ Μαντσίνι, εκεί Μαντσίνι, πού θα καταλήξει τελικά ο Μαντσίνι; Κάπως έτσι είναι το status του Αργεντινού εξτρέμ του Άρη, ο οποίος «παίζει» σταθερά (ακόμα και ως «κλεισμένος») στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Με βάση όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα, ο 26χρονος winger, που είχε πρόταση και από ομάδα της Ρωσίας, ήταν έτοιμος να φορέσει τα «ερυθρόλευκα», όμως τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι υπάρχει αλλαγή δεδομένων και, ίσως, οριστική ανατροπή.

Για την ακρίβεια, τονίζεται ότι ο Ολυμπιακός απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Μαντσίνι, αφού οι συζητήσεις με τους με τον παίκτη δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Οι Πειραιώτες τα βρήκαν με τον Άρη για το deal, όμως τώρα ενδέχεται να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση στην μεσοεπιθετική τους γραμμή, εκτός φυσικά αν η κίνησή τους αφορά λόγους τακτικής στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων.

Θυμίζουμε ότι στο… παιχνίδι για τις θέσεις των εξτρέμ βρίσκεται ο Άλεξ Κογιάδο, που παίζει στην Έλτσε ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X