Αποκλειστικό: Χαμός και ουρές από ΑΕΚτζήδες για ένα εισιτήριο του αγώνα Βόλος-ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Αποκλειστικό: Χαμός και ουρές από ΑΕΚτζήδες για ένα εισιτήριο του αγώνα Βόλος-ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Από σήμερα έχει βαφτεί κιτρινόμαυρος ο Βόλος με μεγάλες ουρές από οπαδούς της ΑΕΚ να περιμένουν για ένα εισιτήριο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αγωνίζεται την Τετάρτη (28/12, 19:30) κόντρα στον Βόλο με τους οπαδούς της ομάδας να είναι έτοιμοι να μετατρέψουν το Πανθεσσαλικό σε Νέα Φιλαδέλφεια στην τελευταία αναμέτρηση της ομάδας για το 2022!

Σήμερα, παραμονή του αγώνα, ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση στο ξενοδοχείο Park στο κέντρο του Βόλου και αμέσως σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές από ΑΕΚτζήδες, οι οποίοι περιμένουν για ένα εισιτήριο της αναμέτρησης!

Η διάθεση των εισιτηρίων στο ξενοδοχείο του Βόλου θα συνεχιστεί σήμερα μέχρι τις 21:00 και θα συνεχιστεί αύριο από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 16:00, ενώ υπενθυμίζουμε πως η Ένωση έχει εξασφαλίσει 5.000 εισιτήρια που αντιστοιχούν στο πέταλο του Πανθεσσαλικού.

Η τρέλα και η προσμονή του κόσμου της ΑΕΚ για να δει την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δεν περιορίζεται μόνο στην «Αγιά Σοφιά-ΟPAP Arena» καθώς όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στις αποκλειστικές φωτογραφίες του enwsi.gr επικρατεί χαμός από σήμερα με εκατοντάδες φίλους της ομάδας να περιμένουν υπομονετικά σχηματίζοντας μεγάλες ουρές!

Δείτε εικόνες από το Park Hotel στον Βόλο:

Αποκλειστικό: Χαμός και ουρές από ΑΕΚτζήδες για ένα εισιτήριο του αγώνα Βόλος-ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) Αποκλειστικό: Χαμός και ουρές από ΑΕΚτζήδες για ένα εισιτήριο του αγώνα Βόλος-ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) Αποκλειστικό: Χαμός και ουρές από ΑΕΚτζήδες για ένα εισιτήριο του αγώνα Βόλος-ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) Αποκλειστικό: Χαμός και ουρές από ΑΕΚτζήδες για ένα εισιτήριο του αγώνα Βόλος-ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X