Ανεξήγητο σκηνικό σε αγώνα στην Νότια Αφρική: Ποδοσφαιριστές ξάπλωσαν ταυτόχρονα στον αγωνιστικό χώρο και δέχθηκαν γκολ (ΦΩΤΟ)

Ανεξήγητο σκηνικό σε αγώνα στην Νότια Αφρική: Ποδοσφαιριστές ξάπλωσαν ταυτόχρονα στον αγωνιστικό χώρο και δέχθηκαν γκολ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ένα ασύλληπτο highlight μας χάρισαν οι παίκτες της νοτιοαφρικανικής Isithembiso

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το σκορ στο 3-0 και με υπέρ της νίκη 3-1 στο πρώτο ματς για τη διοργάνωση Philly’s Games στη Νότια Αφρική, η Isithembiso προχώρησε σε μια πρωτοφανής κίνηση στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Phanda.

Ωστόσο, αυτό που έκαναν οι παίκτες της Isithembiso στο 90ο’ λεπτό δεν το έχουμε ξαναδεί. Ξαφνικά, κι ενώ έχουν την κατοχή της μπάλας, οι παίκτες των γηπεδούχων την παρατούν και ξαπλώνουν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να δεχτούν επίτηδες γκολ.

Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει σαφές αν η κίνηση αυτή είχε κάποιον συμβολισμό.

Δείτε το βίντεο

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X