Με Τσούμπερ και Αμραμπατ η ΑΕΚ στο Βόλο! - Εκτός ο Βίντα (ΦΩΤΟ)

Με Τσούμπερ και Αμραμπατ η ΑΕΚ στο Βόλο! - Εκτός ο Βίντα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε την αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τον Ντομαγκόι Βίντα η ΑΕΚ απέναντι στον Βόλο!

Ο Κροάτης στόπερ της Ένωσης επέστρεψε χθες από την ολιγοήμερη άδεια που είχε μετά το Μουντιάλ, ακολούθησε σημαντικό μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε και ατομικό. Ο Βίντα βρισκόταν στο Μουντιάλ 2022 έως τις 17 Δεκεμβρίου με δεδομένο πως η Κροατία έφθασε να παίξει έως τον μικρό τελικό, όπου επικράτησε με 2-1 του Μαρόκου και κατέλαβε την 3η θέση.

Παρότι διψούσε να αγωνιστεί ξανά με την φανέλα της Ένωσης, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε όσο ήταν στην Εθνική, ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε να μην ρισκάρει και τον άφησε εκτός αποστολής για το αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ με Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Εκτός παραμένουν επίσης Μάνταλος, Γκατσίνοβιτς και Μοχαμαντί λόγω τραυματισμών. Ο πρώτος υπέστη θλάση στον αριστερό προσαγωγό στο ματς με τη Λαμία, ενώ οι άλλοι δύο έχουν υποβληθεί σε επεμβάσεις. Από την άλλη επέστρεψαν Νόρντιν Άμραμπατ και Στίβεν Τσούμπερ, όπως αναμενόταν.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Η αποστολή της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Βόλο:

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X