Κέιν: Το κοντέρ «γράφει» 0/49 χτυπήματα απευθείας φάουλ (ΦΩΤΟ)

Ασταμάτητος ο Κέιν: Σκόραρε για τέταρτο συνεχόμενο ματς στην Premier League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάρι Κέιν είναι ο βασικός εκτελεστής φάουλ στην Τότεναμ, όμως τα στατιστικά του δείχνουν ότι ίσως πρέπει να αλλάξει γνώμη…

Δεν χωρά καμία αμφιβολία για την ποιότητα και την κλάση του Χάρι Κέιν. Ο αρχηγός της Τότεναμ και της Εθνικής Αγγλίας είναι ένας σπουδαίος επιθετικός και είναι δεδομένο ότι θα βρίσκεται για καιρό στα… χρυσά βιβλία της Premier League και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ωστόσο μάλλον πρέπει να αναθεωρήσει την στάση του σχετικά με τις εκτελέσεις φάουλ.

Μετά και το χθεσινό (27/12) ματς με την Μπρέντφορντ (2-2), ο Χάρι Κέιν έφτασε αισίως τα 49 χτυπήματα από φάουλ, με αρχή την σεζόν 2016/2017. Σε αυτό το διάστημα, ο Άγγλος δεν έχει σκοράρει ούτε μία φορά με αυτόν τον τρόπο και το 0/49 είναι – προφανώς – το χειρότερο νούμερο ανάμεσα στους παίκτες της Premier League. Μάλιστα, μόλις 12 από αυτά τα σουτ ήταν on target.

Θυμίζουμε εδώ ότι ο Κέιν ήταν ο άνθρωπος που εκτελούσε τα κόρνερ της Εθνικής Αγγλίας στο Euro 2016, κάτι που είχε φέρει αντιδράσεις και, αντίθετα, δεν συνδυάστηκε με καλό αποτέλεσμα.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X