«O Ολυμπιακός θα κάνει πρόταση δανεισμού στην Μπαρτσελόνα για τον Άλεξ Κογιάδο»

«O Ολυμπιακός θα κάνει πρόταση δανεισμού στην Μπαρτσελόνα για τον Άλεξ Κογιάδο»
Photo Credits: INTIME

Το όνομα του Άλεξ Κογιάδο για τον Ολυμπιακό επαναφέρουν διεθνή ΜΜΕ αναφέροντας πως θα κάνει πρόταση δανεισμού του στην Μπαρτσελόνα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Άλεξ Κογιάδο για τον Ολυμπιακό επαναφέρουν διεθνή ΜΜΕ.

Ξανά στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο ο Άλεξ Κογιάδο που το περασμένο καλοκαίρι έπαιξε στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα να προτιμά τότε να παραχωρήσει τον παίκτη δανεικό στην Έλτσε με σκοπό να τον παρακολουθεί πιο στενά.

Ο 23χρονος επιθετικός έπαιξε σε 10 αγώνες στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο, έχοντας συγκομιδή ένα γκολ και μία ασίστ στο πρώτο μισό της περιόδου και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται εδώ και λίγη ώρα ο Ολυμπιακός κατέθεσε στους «μπλαουγκράνα» πρόταση για τον δανεισμό του παίκτη. Ωστόσο στα όσα αναφέρονται, δεν υπάρχει καμία αναφορά στο ποια θα είναι η απάντηση της Μπαρτσελόνα.

«Ο Άλεξ Κογιάδο βρίσκεται στη λίστα παρακολούθησης του Ολυμπιακού. Η ελληνική ομάδα είναι διατεθειμένη να κάνει πρόταση δανεισμού στην Μπαρτσελόνα για τον 23χρονο», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

ΑΕΚ Talk: Ολες οι εξελίξεις για την ΑΕΚ με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X