Έλον Μασκ: «Έχει ξοδέψει 172 χιλιάδες δολ. σε πλαστικές επεμβάσεις για να δείχνει νεότερος» λέει πλαστικός χειρουργός

Έλον Μασκ: «Έχει ξοδέψει 172 χιλιάδες δολ. σε πλαστικές επεμβάσεις για να δείχνει νεότερος» λέει πλαστικός χειρουργός

«Έχει ξοδέψει 172 χιλιάδες δολ. σε πλαστικές επεμβάσεις για να δείχνει νεότερος» λέει πλαστικός χειρουργός για τον Έλον Μασκ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Έλον Μασκ δεν έχει σταματήσει να φιγουράρει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εξαιτίας της νέας πολιτικής που έχει επιβάλει στο Twitter και εξαιτίας του τρόπου που διαχειρίζεται την πλατφόρμα. Οι τελευταίες πληροφορίες μάλιστα τον ήθελαν, να επιθυμεί να εγκαταλείψει τα ηνία του, παρά την αναστάτωση που είχε προκληθεί κατά την εξαγορά του.

Για την ώρα ο πολυδισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, προχωρά σε δημοσκοπήσεις προτρέποντας το κοινό να συνδράμει στην απόφαση για το ενδεχόμενο της αποχώρησής του, με το 57% των κάπου 17 εκατομμυρίων χρηστών του ιστότοπου που ψήφισαν, να έχει δώσει θετική απάντηση.

Αυτή τη φορά όμως ο Μασκ επανέρχεται στο επίκεντρο με αφορμή την τοποθέτηση, ενώ πλαστικού χειρουργού, ο οποίος ισχυρίζεται ότι βλέποντας το πρόσωπο, του πιο πλούσιου ανθρώπου στον πλανήτη, διακρίνει πως έχει ξοδέψει πάνω από 172.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις, για να ανορθώσει σημεία στο σώμα του και να καταπολεμήσει την τριχόπτωση.

Διαβάστε περισσότερα στο dessou.gr

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X