Γκουαρδιόλα: «Ο Κάλβιν Φίλιπς δεν είναι τραυματίας, γύρισε υπέρβαρος από το Μουντιάλ»

Γκουαρδιόλα: «Ο Κάλβιν Φίλιπς δεν είναι τραυματίας, γύρισε υπέρβαρος από το Μουντιάλ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με την Λίβερπουλ για το Λιγκ Καπ πως ο Κάλβιν Φίλιπς δεν έπαιξε όχι γιατί είχε θέμα τραυματισμού, αλλά… κιλών.

Ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι αποκάλυψε πως ο λόγος που ο Άγγλος αμυντικός μέσος έμεινε εκτός αποστολής στον αγώνα με τους «Ρεντς» στο Λιγκ Καπ όχι επειδή είχε κάποιο θέμα τραυματισμού, αλλά διότι επέστρεψε… υπέρβαρος από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Αγγλίας στο Μουντιάλ και την άδεια που ακολούθησε φυσικά.

«Δεν είναι τραυματίας. Επέστρεψε υπέρβαρος. Δεν το ξέρω (το γιατί). Δεν επέστρεψε σε κατάσταση να κάνει προπονήσεις και να παίξει. Όχι, όχι, όχι. Σίγουρα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί να παίξει. Όταν θα είναι έτοιμος, θα παίξει, επειδή τον χρειαζόμαστε, τον χρειαζόμαστε πολύ».

Όταν ρωτήθηκε για το αν ο ίδιος είναι απογοητευμένος για το θέμα με τον Κάλβιν Φίλιπς: «Είναι μία ιδιωτική συζήτηση με τον Κάλβιν».

Θυμίζουμε πως ο 27χρονος Άγγλος μέσος δεν έχει αγωνιστεί από την πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα εξαιτίας τραυματισμού στον ώμο. Στο Μουντιάλ έκανε δύο εμφανίσεις ως αλλαγή με την Αγγλία στο τελευταίο ματς του ομίλου με την Ουαλία και στους «16» κόντρα στην Σενεγάλη.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X