ΑΕΚ: Η επίδραση του καλού Γουίλιαμς

ΑΕΚ: Η επίδραση του καλού Γουίλιαμς
Photo Credits: INTIME

Ο Κένι Γουίλιαμς ήταν καθοριστικός στα τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ, δείχνοντας ότι μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά και στις 2 μεριές του παρκέ.

Ο Κένι Γουίλιαμςπαρκέ αποκτήθηκε το καλοκαίρι ως μια προσωπική εισήγηση του Ηλία Καντζούρη, που τον ήξερε πολύ καλά από τον Κολοσσό Ρόδου. Ο Αμερικανός σίγουρα δεν είχε εντυπωσιάσει με την απόδοση του, αλλά πάντα ήταν θετικός στα αμυντικά του καθήκοντα και λόγω της ισορροπίας που έχει στις 2 μεριές του παρκέ, έπαιζε τον περισσότερο χρόνο από τους συμπαίκτες του.

Ένας παίκτης με 3&D χαρακτηριστικά που όλες οι ομάδες πρέπει να έχουν στο ρόστερ τους, καθώς δεν θέλει πολλές προσπάθειες, παίζει χωρίς την μπάλα και είναι καλός αμυντικός. Ο Γουίλιαμς δεν ξεκίνησε πολύ καλά στην ΑΕΚ, τα ποσοστά του από το τρίποντο έπεσαν από το σχεδόν 40% που σούταρε πέρσι, στο 35% φέτος και μαζί με την κακή εικόνα που είχε η ομάδα τον πήρε και αυτόν η μπάλα.

Στους τελευταίους αγώνες δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό και ήταν πολύ καθοριστικός στις 2 εντός έδρας νίκες με την Ρέτζιο Εμίλια και την Καρσίγιακα, ενώ ήταν θετικός και απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ειδικά στις 2 τρομερές ανατροπές της ΑΕΚ ήταν ο παίκτης που σκόραρε κρίσιμους πόντους με σουτ από την περιφέρεια, ενώ και αμυντικά περιόρισε τα όπλα των αντιπάλων της Ένωσης.

Ο Γουίλιαμς σε αυτό το διάστημα των 3 παιχνιδιών σκοράρει 12.7 πόντους, με 37% στο τρίποντο, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο παίζοντας λίγο παραπάνω από 33 λεπτά. Αν μπορέσει να αποκτήσει αυτήν την σταθερότητα στο παιχνίδι του και να ανεβάσει λίγο τα ποσοστά του, θα είναι ακόμα πιο ωφέλιμος για την ομάδα και θα δικαιώσει τον Ηλία Καντζούρη για την καλοκαιρινή του επιλογή.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X