Ολυμπιακός: Όταν το «ξαναζεσταμένο φαγητό» γίνεται συνήθεια και λατρεία!

Ολυμπιακός: Όταν το «ξαναζεσταμένο φαγητό» γίνεται συνήθεια και λατρεία!

Στην ομάδα του Πειραιά καθιερώθηκε να μπαίνουν στο μεταγραφικό «σημάδι» παίκτες με προϋπηρεσία και ένσημα στο λιμάνι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έναςφίλος, ήρθε απόψε από τα παλιά. Για να ξαναδώσει νόημα σε εκείνο το παλιό τραγούδι του Γιώργου Μουζάκη που το ερμήνευσε πρώτος ο Σώτος Παναγόπουλος.

Μιλάμε για εκείνο το τραγούδι που λέει…«ένας φίλος ήρθε απόψε απ’ τα παλιά, φορτωμένος με χιλιάδες αναμνήσεις, είχε γκρίζα τα σγουρά του τα μαλλιά και μου είπε πώς απόψε θα γυρίσεις».

Στην προκειμένη περίπτωση βεβαίως ο (παλιόφιλος) Αρτούρ Μαζουακού δεν «επέστρεψε» με γκρίζα μαλλιά στη μεταγραφική εξίσωση του Ολυμπιακού, όπως αναφέρουν οι στίχοι του τραγουδιού, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία.

Και στο κάτω, κάτω της γραφής, μην αφήσεις ποτέ μια λεπτομέρεια να σου χαλάσει μια (μεταγραφική) ιστορία.

Τουρκικάδημοσιεύματα βάζουν τον 29χρονο αριστερό μπακ στην transfer list του Ολυμπιακού εν όψει Ιανουαρίου.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην Μπεσίκτας ως δανεικός από την Γουέστ Χαμ, ωστόσο οι «Μαύροι Αετοί» δεν είναι ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις του.

Γι΄αυτό άλλωστε δεν σκέφτονται την καλοκαιρινή οψιόν ύψους 2,2 εκατ. ευρώ, η οποία ενεργοποιείται αυτόματα αν ο παίκτης γράψει 25 συμμετοχές (κι ενώ μετράει 12 στη μέχρι τώρα διαδρομή της φετινής σεζόν) τον έχουν θέσει εκτός ομάδας και του δείχνουν ξεκάθαρα την πόρτα της εξόδου.

Στον Ολυμπιακό πληροφορήθηκαν για τον φευγάτο Μαζουακού και σύμφωνα τα τουρκικά media, έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την επιστροφή του Κονγκολέζου αριστερού μπακ στο Ρέντη.

Παρεμπιπτόντως, να θυμίσουμε πως ο Μαζουακού φόρεσε τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» για μια διετία (2014-16) και πουλήθηκε αντί 7,1 εκατ. ευρώ στην Γουέστ Χαμ.

Μετά από 6,5 χρόνια «επιστρέφει» στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και παίζει να γυρίσει στη χώρα μας για μια δεύτερη θητεία με τη φανέλα των Πειραιωτών.

Αυτά βλέπουν σε άλλα μεταγραφικά επιτελεία συλλόγων ανά την ποδοσφαιρική υφήλιο και σκίζουν τα…πτυχία τους με τη μεταγραφική φιλοσοφία του Ολυμπιακού.

Σημειωτέων πως στην Πλατεία Αλεξάνδρας δεν είναι η πρώτη φορά (κι ασφαλώς ούτε και η τελευταία) που βάζουν στο μεταγραφικό «σημάδι» παίκτες με προϋπηρεσία – ένσημα στο λιμάνι και βγάζουν από τη ντουλάπα και τη ναφθαλίνη τη φανέλα που άφησαν στο Ρέντη.

Οι παλιόφιλοι Παναγιώτης Ρέτσος και Παϊτίμ Κασάμι την περασμένη μεταγραφική περίοδο επέστρεψαν για μια δεύτερη θητεία στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε τη συνέχεια

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X