ΑΕΚ: Κορυφαίος των επεμβάσεων στους προσαγωγούς ο γιατρός του Μοχαμαντί - Σπουδαίο βιογραφικό με εξαιρετικές συνεργασίες

ΑΕΚ: Κορυφαίος των επεμβάσεων στους προσαγωγούς ο γιατρός του Μοχαμαντί - Σπουδαίο βιογραφικό με εξαιρετικές συνεργασίες
Photo Credits: INTIME

Εξαιρετικό βιογραφικό έχει ο γιατρός που έκανε την Πέμπτη (22/12) την επέμβαση στον Ιρανό μπακ της ΑΕΚ, Μιλάντ Μοχαμαντί.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κορυφή με σπουδαίο βιογραφικό στον τομέα των εγχειρήσεων στους προσαγωγούς και όχι μόνο είναι ο γιατρός που έκανε την επέμβαση την Πέμπτη (22/12) στον αριστερό μπακ της ΑΕΚ, Μιλάντ Μοχαμαντί!

Ο Μιλάντ Μοχαμαντί υποβλήθηκε την Πέμπτη (22/12) σε χειρουργική αποκατάσταση της αποκόλλησης τένοντα του δεξιού μακρού προσαγωγού του Μιλάντ Μοχαμαντί από τον καθηγητή Ernest Schilders στο Λονδίνο και άπαντες αναρωτήθηκαν ποιος είναι ο εν λόγω επιστήμονας.

Βάσει των αναζητήσεων που κάναμε στο διαδίκτυο, ο Έρνεστ Σίλντερς θεωρείται εκ των κορυφαίων ειδικών σε προβλήματα προσαγωγών στον αθλητισμό έχοντας συνεργαστεί και με τη FIFA. Όπως αναφέρεται σε άρθρα, ανέπτυξε νέες χειρουργικές τεχνικές για τη θεραπεία προβλημάτων προσαγωγών σε αθλητές, επιτρέποντάς τους να κάνουν μια πιο γρήγορη και συνεπή επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Και όπως προκύπτει έχει κάνει επεμβάσεις προσαγωγών σε ποδοσφαιριστές από ομάδες των Barclays Premiership και Championship, από την Bundesliga, τη Serie A και τη La Liga!

Και είναι χαρακτηριστικό πως στην καριέρα του έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 4.000 επεμβάσεις.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X