ΑΕΚ: Χειρουργήθηκε στο Λονδίνο ο Μοχαμάντι

ΑΕΚ: Χειρουργήθηκε στο Λονδίνο ο Μοχαμάντι
Photo Credits: INTIME

Ο Μίλαντ Μοχαμάντι υποβλήθηκε σε επέμβαση στον προσαγωγό του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Ενθύμιο» έναν σοβαρό τραυματισμό αποκόμισε από τα γήπεδα του Κατάρ και το Μουντιάλ ο Μίλαντ Μοχαμάντι. Ο Ιρανός μπακ αποχώρησε τραυματίας από τον τελευταίο αγώνα του Ιράν στο Μουντιάλ 2022 απέναντι στις ΗΠΑ.

Είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αμέσως μετά το φινάλε των υποχρεώσεων του επέστρεψε στην Αθήνα. Από τις εξετάσεις επιβεβαιώθηκε το πρόβλημα στον δεξί προσαγωγό και αποφασίστηκε πως για τη πιο γρήγορη αντιμετώπιση του χρήζει επεμβατικής αντιμετώπισης.

Πριν λίγο, ολοκληρώθηκε η χειρουργική αποκατάσταση της αποκόλλησης τένοντα του δεξιου μακρού προσαγωγού του Μίλαντ Μοχαμάντι από τον καθηγητή Έρνεστ Σίλντερς στο Λονδίνο. Ο Ιρανός μπακ θα επιστρέψει στην Ελλάδα αύριο η μεθαύριο και όταν τον δουν οι γιατροί της Ένωσης έχοντας τα στοιχεία από την επέμβαση, τότε θα έχουν και την εικόνα για την επιστροφή του.

Αυτή η εξέλιξη «φωτογραφίζει» την απόκτηση αριστερού μπακ από την ΑΕΚ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X