Παιδιά, δε πάτε και πολύ καλά εκεί στον Παναθηναϊκό

Παιδιά, δε πάτε και πολύ καλά εκεί στον Παναθηναϊκό

Ο Ενωσίτης δεν την... παλεύει με την «πράσινη» παράνοια και την ατέλειωτη κόντρα τους με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από χθες το βράδυ παρατηρώ την αρθρογραφία του Παναθηναϊκού. Και μπορώ να πω με σιγουριά πως τα παιδιά το έχουν χάσει. Δε πάνε καλά πλέον. Όχι πως δε συμβαίνει από την αρχή της σεζόν, ειδικά από τότε που πήραν ξεκάθαρο κεφάλι στη βαθμολογία. Αλλά πλέον έχει παραγίνει. Έχει γίνει εμμονή. Στα όρια της παράνοιας.

Ξεκινάς να τους διαβάζεις κι όλοι το ίδιο ποίημα. «Και οι αντίπαλοι λένε αυτό και οι αντίπαλοι λένε το άλλο και χαίρονται τώρα οι αντίπαλοι αλλά να δούμε τι θα λένε μετά και θέλουν να μας μειώσουν οι αντίπαλοι και λένε οι αντίπαλοι πως θα πάρουν το πρωτάθλημα…». Απίθανο. Όλοι το ίδιο ποίημα. Λες και η ομάδα τους παίζει αποκλειστικά για… να τη λέει στους αντιπάλους κι αυτοί αποκλειστικά χαίρονται με την λύπη του αντιπάλου και λυπούνται αντίστοιχα με τη χαρά του. Από όσα διαβάζω κι ακούω δεν παίζει να χαίρονται ή να λυπούνται για την ομάδα τους. Αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Συγγνώμη ρε παιδιά για να έχουμε καλό ρώτημα. Τι θέλετε να λέμε; Ότι πήρατε το πρωτάθλημα πάει τελείωσε; Να κάνουμε καμιά δημόσια δήλωση πως καμιά αξίωση δεν έχουμε για την συνέχεια της σεζόν και να δοθεί μια εντολή σε όλες τις ομάδες όταν παίζουν με τον Παναθηναϊκό να κάνουν ένα «πασίγιο» που λένε και οι Ισπανοί και να περνάνε στο επόμενο;

Να λέμε δεν έχουμε στόχους, δεν έχουμε φιλοδοξίες, δε πιστεύουμε, για να μη θιχτείτε πως σας αμφισβητούμε; Να λέμε πως δεν έχουμε τόσο καλή ομάδα όσο εσείς; Να μειώνουμε την αξία των δικών μας νικών, την αξία του ποδοσφαίρου που παίζει η δική μας ομάδα για να μη τσαντίζεστε εσείς ; Για όνομα δηλαδή. Κάπου ώπα, κάπου φρένο.

Φαβορί είστε, δεν είπαμε τίποτα. Φαβορί ήσασταν και με οκτώ φαβορί είστε και με έξι. Ειδικά όταν εμείς φτάσαμε σε αυτή τη φάση της σεζόν να παίζουμε χωρίς πέντε μέσο-επιθετικούς ενδεκάδας. Πέντε είναι. Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Τσούμπερ, Άμραμπατ και προστίθεται μέχρι και τον Βόλο ο Πάολο Φερνάντες. Αλλά και πάλι δεν είπαμε τίποτα. Δεν το επικαλούμαστε. Εσείς έχετε χάσει τον Αϊτόρ, πολύτιμος καμιά αμφιβολία, αλλά είναι ένας! Εμείς παίζουμε χωρίς πέντε! Όλοι ενδεκαδάτοι, όλοι πολύτιμοι. Χάσατε και το χαφ το καινούργιο, αλλά το παιδί δεν είχε προλάβει καν να παίξει.

Αλλά επιτέλους σταματήστε αυτό το πράγμα κάθε φορά που γράφετε και μιλάτε να στρέφεστε σε μας, να θέλετε να καθορίσετε τι θα πούμε, τι θα γράψουμε, τι θα σχολιάσουμε σε σχέση με σας και τις φιλοδοξίες τις δικές μας.

Στις γραφικότητες για την διαιτησία στην Νίκαια πάλι, τι να πει κανείς… Έπαιξαν σκληρά λέει, δεν πήραν κάρτες. Πως θέλετε να παίξουν αυτοί; Τσουρουκάδες είναι, δεύτερη πάσα δεν μπορεί να αλλάξει αυτή η ομάδα. Αλλά στο μοίρασμα των καρτών, δείτε λίγο και δυο τρεις δικές σας που πήγαν υπέρ πίστεως. Και στον Μπερνάρντ και στον Κουρμπέλη και στον Πέρεθ στο τέλος. Που δόθηκε και φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού!

Σε τελική ανάλυση, αν είναι να το πάρετε πάρτε το, δε θα σας πούμε τίποτα. Το είπε και ο Μελισσανίδης. Αλλά να έχουμε κι εμείς δικαίωμα να πιστεύουμε πως μπορούμε κάτι να κάνουμε. Γιατί δε μπορεί να πάει έτσι. Να έχετε γίνει αστυνομία στην έκφραση των δικών μας φιλοδοξιών κι ελπίδων.

Ο Ενωσίτης

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X