ΑΕΚ: Σκοράρει πολύ και παραμένει αήττητη απέναντι στην Λαμία (VIDEO)

ΑΕΚ: Σκοράρει πολύ και παραμένει αήττητη απέναντι στην Λαμία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δεν έχει ηττηθεί ποτέ απέναντι στην Λαμία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια απέναντι στην Λαμία για την 14η αγωνιστική της Super League, καθώς επικράτησε με 3-0 στο σπίτι της, στην «Αγία Σοφιά – OPAP Arena».

Συνολικά η Ένωση, από την σεζόν 2017-2018 όπου προβιβάστηκε στην Super League η Λαμία, την έχει βρει στο δρόμο της 12 φορές, χωρίς να έχει χάσει… ούτε μια. Ο απολογισμός των μέχρι στιγμής μεταξύ τους αναμετρήσεων, είναι 10 νίκες για την ΑΕΚ και δύο ισοπαλίες.

Πάμε να δούμε αναλυτικά την προϊστορία των δύο ομάδων:

Στις 17 Σεπτεμβρίου 2017, η Ένωση θα ταξιδέψει στο Περιστέρι για την αναμέτρηση με την Λαμία, καθώς το δημοτικό στάδιο της ομάδας ήταν ακόμα υπό διαμόρφωση. Η ΑΕΚ, πήρε την νίκη χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο 80′ λεπτό του αγώνα.

Η σύνθεση της ΑΕΚ, ήταν η εξής: Ανέστης, Λόπες, Τσόσιτς, Βράνιες, Μπακάκης, Αϊντάρεβιτς, Γιόχανσον, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Αραούχο.

Στις 27 Ιανουαρίου του 2018, η Ένωση θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τους «κυανόλευκους» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, και θα πάρει εύκολα την νίκη με 2-0, με τα γκολ των Χριστοδουλόπουλου και Μάρκο Λιβάια.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Λόπες, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Γκάλο, Σιμόες, Μοράν, Μπακασέτας, Μασούντ, Χριστοδουλόπουλος, Λιβάϊα.

Την σεζόν 2018, για την 13 αγωνιστική, η Ένωση βρίσκει πάλι απέναντι της την Λαμία, ξανά στο ΟΑΚΑ, και την κερδίζει με το ίδιο σκορ, χάρη στα τέρματα των Πόνσε και το αυτογκόλ του Ανέστη Αναστασιάδη.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Χουλτ, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Μπογέ, Μάνταλος, Κλωναρίδης, Πόνσε

Στις 14 Απριλίου του 2019, έρχεται και η πρώτη «γκέλα» για την ΑΕΚ απέναντι στην Λαμία, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους «κυανόλευκους», στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής. Στο ΔΑΚ Λαμίας, η Ένωση, ήρθε ισόπαλη με 2-2, με τα τέρματα του Μάνταλου και του Μπογέ. Για τους γηπεδούχους, είχε σημειώσει δύο γκολ ο Χερόνιμο Μπαράλες.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Τσόσιτς, Χουλτ, Σβάρνας, Κρίστισιτς, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Πόνσε.

Την αγωνιστική σεζόν 2019- 2020 η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Λαμία στο ΟΑΚΑ, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η Ένωση του Νίκου Κωστένογλου, θα επικρατήσει «σβηστά» με 2-0 χάρη στο αυτογκόλ του Βασίλη Πλιάτσικα, και το γκολ του Βράνιες με δεξί σουτ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Στον επαναληπτικό αγώνα της σεζόν 2019-2020 Λαμία και ΑΕΚ συναντήθηκαν στο ΔΑΚ Λαμίας, με τις δύο ομάδες να παραμένουν στο 0-0.

Την σεζόν 2020, η ΑΕΚ με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της, επικράτησε ξανά με 3-0 στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου. Τα γκολ σημείωσαν στο 14΄ο Λιβάι Γκαρσία με δεξί σουτ, ενώ τα δύο επόμενα τέρματα μπήκαν στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Κρίστισιτς, στο 65΄έπειτα από πάσα του Μαχαίρα έκανε το 2-0 για να έρθει 20 λεπτά αργότερα ο Μπράιτ Ενομπακάρε σκοράρε για το 3-0.

Την περσινή σεζόν, οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες ξανά σε διπλούς αγώνες για το πρωτάθλημα της Super League, με την ΑΕΚ να επικρατεί και στις δύο αναμετρήσεις με 1-0, τόσο στο ΟΑΚΑ, όσο και στο ΔΑΚ Λαμίας.

Παράσταση για έναν ρόλο έχει μετατρέψει τις μεταξύ τους αναμετρήσεις η Ένωση, καθώς και την φετινή χρονιά επικράτησε εύκολα με το ίδιο σκορ. Τον Αύγουστο του 2022, οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στην Λαμία, με την ΑΕΚ να επικρατεί με 0-3, με τα δύο γκολ του Αραούχο, και το παρθενικό γκολ του Μεξικανού Πινέδα. Μάλιστα, η Λαμία αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου.

Για να φτάσουμε και στο χθες, στην «Αγία Σοφιά – OPAP Arena» όπου η Ένωση του Ματίας Αλμέιδα, νίκησε εύκολα τους «κυανόλευκους» 3-0, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τόμ Φαν Βέερτ, ο οποίος σημείωσε τα «παρθενικά» του τέρματα, στο σπίτι της ΑΕΚ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X