Ντέμης: «Εξαιρετικός ο Φαν Βέερτ, θα επανέλθει η ταχύτητα στην ΑΕΚ» (VIDEO)

Ντέμης: «Εξαιρετικός ο Φαν Βέερτ, θα επανέλθει η ταχύτητα στην ΑΕΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο Ντέμης Νικολαΐδης μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στην εκπομπή του στη NOVA, μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας στη Νέα Φιλαδέλφεια και εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Τομ Φαν Βέερτ.

Ο παλαίμαχος παίκτης και πρόεδρος της Ένωσης ανέφερε ότι ο Ολλανδός επιθετικός ήταν εξαιρετικός ενώ τόνισε πως σιγά σιγά θα επανέλθει η ταχύτητα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η ΑΕΚ ήταν σε πολύ καλό φεγγάρι πριν την διακοπή, αλλά και πάλι έπαιξε το ποδόσφαιρο που μας έχει συνηθίσει, με κυριαρχία, είχε 75% κατοχή ένα νούμερο πολύ υψηλό αν και χωρίς πολλές φάσεις.

Στο πρώτο 20λεπτο θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ με τις φάσεις που έκανε, προσπάθησε να αμυνθεί η Λαμία και τα πήγε μέχρι ένα σημείο πολύ καλά και μπορεί να τα κατάφερνε αν δεν γινόταν η αλλαγή του Φαν Βέερτ.

Φαινόταν ότι ο Λιβάι έπρεπε να πάει στα πλάγια, ο Αραούχο δεν ήταν σε πολύ καλή μέρα. Αυτό άλλαξε το παιχνίδι. Δυο γκολ και μια ασίστ σε 30 λεπτά ο Φαν Βέερτ, ήταν εξαιρετικός.

Η ΑΕΚ δεν ήταν όσο καλή θέλαμε αλλά είχε 75% κατοχή, κέρδισε 3-0 τον αντίπαλο, απλά έχουμε συνηθίσει την ΑΕΚ να παίζει σε υψηλές ταχύτητες, νομίζω παιχνίδι με παιχνίδι θα ανεβάζει τον ρυθμό της. Παρόλο που μπήκαν αργά τα γκολ, ήταν εύκολη η νίκη.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X