Μίτσελ: «Όλοι έδειξαν χαρακτήρα, δείχνει πολλά αυτή η ανατροπή»

Μίτσελ: «Όλοι έδειξαν χαρακτήρα, δείχνει πολλά αυτή η ανατροπή»
Photo Credits: INTIME

Όσα δήλωσε ο Ακίλ Μίτσελ μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Καρσίγιακα

Με μια φοβερή ανατροπή, η ΑΕΚ κέρδισε με 80-72 την Καρσίγιακα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του BCL με τον Ακίλ Μίτσελ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την «Βασίλισσα».

Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, ο παίκτης της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην ανατροπή που πέτυχε η ομάδα, η οποία δείχνει πολλά για την καρδιά των παικτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Καλό παιχνίδι. Καλή ανατροπή. Είμαι υπερήφανος για όλα τα παιδιά, για τον τρόπο που παλέψαμε. Πάντα παλεύουμε, όλα τα παιδιά έδειξαν πολύ χαρακτήρα, για να κάνουμε τέτοια ανατροπή και να πάρουμε τη νίκη. Δείχνει πολλά για την καρδιά μας».

Για το ότι η οικογένειά του, ήταν στο γήπεδο: «Η μητέρα μου, ήταν στην εξέδρα. Ο αδερφός μου, ήταν ενθουσιασμένος για το παιχνίδι. Εδώ και 6 μήνες, μιλήσαμε για πρώτη φορά, πέρα από το τηλέφωνο. Είναι πάντα ξεχωριστό να βλέπεις την οικογένειά σου. Αυτή η νίκη, αφιερώνεται στην οικογένειά μου».

Για το ποιο ήταν το «κλειδί» στη διαφορά απόδοσης στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο: «Για εμάς υπήρχε η έννοια του επείγοντος. Παίξαμε άσχημα στο πρώτο ημίχρονο. Μοιάζαμε σαν να μην είχαμε πολλή αυτοπεποίθηση. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε η κατάσταση. Έμοιαζε πιο εύκολο το να σκοράρουμε. Ειλικρινά, δεν ξέρω. Ήταν ένα ματς με δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στην αρχή ήμασταν παγωμένοι, αλλά βρήκαμε τον τρόπο να πάρουμε τη νίκη»

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Η ΑΕΚ οφείλει να κινηθεί γρήγορα μεθοδικά και ουσιαστικά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X