Παραδοχή Σάρλια μετά την γκέλα με τον Ιωνικό: «Αποτύχαμε...»

Παραδοχή Σάρλια μετά την γκέλα με τον Ιωνικό: «Αποτύχαμε...»
Photo Credits: INTIME

Ο Παναθηναϊκός γκέλαρε με τον Ιωνικό (1-1) στη Νεάπολη και ο Σβόνιμιρ Σάρλια του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε: «Αποτύχαμε...»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παραδοχή του αμυντικού του Παναθηναϊκού, Σβόνιμιρ Σάρλια μετά το 1-1 με τον Ιωνικό πως «αποτύχαμε».

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Σβόνιμιρ Σάρλια αναφέρθηκε στο παιχνίδι του «τριφυλλιού» με τον Ιωνικό και σχολίασε το αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός έχασε δύο βαθμούς στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό (2-2) και ο Σβόνιμιρ Σάρλια μίλησε για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα τόνισε πως οι απουσίες έπαιξαν ρόλο και παραδέχθηκε πως η ομάδα θα κοιτάξει το επόμενο παιχνίδι.

Για το ματς: «Αποτύχαμε. Δεν πήραμε αυτό που θέλαμε. Σήμερα δεν ήμασταν στο επίπεδό που έπρεπε και γι’ αυτό δεν μπορέσαμε να νικήσουμε στο τέλος».

Για τη συνέχεια και «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες, έχουμε το ίδιο πρόγραμμα, αλλά έχουμε παίκτες να ανταπεξέλθουμε. Στο παιχνίδι με τον Βόλο για το Κύπελλο θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούν κάποιοι σημαντικοί παίκτες, γιατί έχουμε προβάδισμα από το πρώτο ματς. Αύριο θα αναλύσουμε τον επόμενο αντίπαλό μας και θα πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και νίκη με νίκη».

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X