Αλμέιδα: «Για αυτό πήραμε τον Τομ…»

Αλμέιδα: «Για αυτό πήραμε τον Τομ…»
Photo Credits: INTIME

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα υποκλίθηκε στον Τομ Φαν Βέερτ μετά τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Λαμία (3-0), τον χαρακτήρισε «γκολεαδόρ»!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα υποκλίθηκε στον Τομ Φαν Βέερτ εξηγώντας και τους λόγους που η Ένωση προχώρησε το καλοκαίρι στην απόκτησή του!

Ο Αργεντινός τεχνικος αφού έζησε ένα μικρό μίνι πάρτι – έκπληξη από τους παίκτες του στα αποδυτήρια για τα σημερινά του γενέθλια, ρωτήθηκε και απάντησε σχετικά με τον Φαν Βέερτ, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο και ξεκλείδωσε το ματς.

«Πρώτα απ όλα ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Επιστρέψαμε και δουλεύουμε ως γκρουπ, όλοι είναι μέλη αυτής της ομάδας», είπε ο τεχνικός της Ένωσης.

«Ο Τομ μόλις ήρθε στην ομάδα είχε έναν τραυματισμό που τον κράτησε μεγάλο διάστημα εκτός. Όταν αποφασίστηκε να τον φέρουμε στην ΑΕΚ, θεωρήσαμε ότι ήταν σωστό γιατί έχει χαρακτηριστικά που μπορούν να ξεκλειδώσουν παιχνίδια όπως το σημερινό. Είναι ένας γκολεαδόρ», συμπλήρωσε.

«Εχει καλά χαρακτηριστικά. Διαφορετικά χαρακτηριστικά. Εμείς δουλεύουμε ομαδικά και ήταν πολύ σημαντικά τα γκολ που πέτυχε σήμερα», κατέληξε.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X