Μασκότ του NBA κατατρόμαξε ρεπόρτερ - Του έφερε το μικρόφωνο στο κεφάλι (VIDEO)

Μασκότ του NBA κατατρόμαξε ρεπόρτερ - Του έφερε το μικρόφωνο στο κεφάλι (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είναι μυστικό ότι οι άνθρωποι που τρομάζουν εύκολα είναι επιρρεπείς σε σπασμωδικές αντιδράσεις, μάλιστα ένα ακόμα ιδιαίτερα ξεκαρδιστικό παράδειγμα έχει καταγραφεί από την κάμερα.

Συγκεκριμένα, μια δημοσιογράφος που δεν μπορούσε παρά να ακολουθήσει το ένστικτό της και να χτυπήσει μια μασκότ που τρύπωσε από πίσω της. Το ξεκαρδιστικό περιστατικό αποτέλεσε μια viral στιγμή που στη συνέχεια μοιράστηκε από χιλιλαδες χρήστες στο TikΤok.

Στα πλάνα φαίνεται η δημοσιογράφος Brooke Olzendam να κοιτάζει την κάμερα, με το μικρόφωνο στο χέρι, ενώ η μασκότ των Oklahoma City Thunder σέρνεται από πίσω της.

Η μασκότ των Thunder δεν είναι ένα οποιοδήποτε γιγάντιο ζώο, αλλά ένας αρκετά άγριος βίσων, οπότε μπορούμε να καταλάβουν τη δημοσιογράφο για την κάπως «ακραία αντίδραση» της. Τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι ο Rumble the Bison βρισκόταν πίσω της, χωρίς να χάσει λεπτό, τον χτύπησε με το μικρόφωνό της. Έτσι, αφού όλα πήγαν… κατά διαόλου όταν έρχονται σε οπτική επαφή οι δυό τους, εκείνη άρχισε να ουρλιάζει πριν προχωρήσει σε επίθεση και τελικά να φύγει τρέχοντας.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι χρήστες του Reddit και του TikTok ξετρελάθηκαν με το κλιπ, και έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές.

«Η Πεντάμορφη και το Τέρας 2023 remake», αστειεύτηκε ένας στα σχόλια.

@bleacherreport

Blazers reporter wasn’t ready 😅 (via @trailblazers) #okcthunder #nba #trailblazers #blazers

♬ original sound – bleacherreport

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X