Λούπος: «Ποτέ δεν πρέπει να πάψουμε να προσφέρουμε»

ΑΕΚ: Επισκέφτηκε τον Ξενώνα των Παιδικών Χωριών SOS (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το μήνυμα του Διευθυντή Επικοινωνίας της Ερασιτεχνικής για την επίσκεψη της ΑΕΚ στον ξενώνα των Παιδικών Χωριών SOS

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πιστή στα όσα πρεσβεύει συνεχίζει να δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο με την δράση της και εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Η Ερασιτεχνική επισκέφτηκε σήμερα τον Ξενώνα των Παιδικών χωριών SOS και ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Πάνος Λούπος θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα με αφορμή και τα όσα άσχημα γεγονότα συμβαίνουν γύρω μας.  Όπως ανέφερε «δεν πρέπει να τσουβαλιάσουμε ανθρώπους και καταστάσεις και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

Το μεγαλύτερο λάθος που μπορούμε να κάνουμε ως κοινωνία, είναι να επηρεαστούμε από άσχημα γεγονότα που ακούμε να συμβαίνουν γύρω μας, να… τσουβαλιάσουμε ανθρώπους και καταστάσεις, να πούμε «έλα μωρέ, όλοι ίδιοι είναι» και «καλά κάνω εγώ και δεν βοηθάω». Όταν το κάνουμε αυτό, τότε θα έχει πεθάνει και η τελευταία ελπίδα. ΟΧΙ, δεν πρόκειται να γίνει αυτό. «ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να πάψουμε να προσφέρουμε», πρέπει να είναι το ξεκάθαρο μήνυμα όλων μας. Και θα πρέπει να το κάνουμε με διακριτικότητα και με προβολή που στόχο θα έχει αυτό ακριβώς το μήνυμα της προσφοράς προς την κοινωνία και όχι της υπερβολής που ενδέχεται να προξενήσει, ειδικά σε μικρά παιδιά, αμηχανία και συναισθήματα που θα δυσκολευτούν να διαχειριστούν. Με γνώμονα τα παραπάνω, κάναμε σήμερα την επίσκεψη στον Ξενώνα των Παιδικών Χωριών SOS στο Μαρούσι. Και γέμισε η ψυχή μας… Όπως συμβαίνει πάντα, όταν οι μεγάλοι γινόμαστε, έστω και για λίγο, παιδιά… Και μακάρι να γινόμαστε πιο συχνά.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X