ΑΕΚ: Επισκέφτηκε τον Ξενώνα των Παιδικών Χωριών SOS (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Επισκέφτηκε τον Ξενώνα των Παιδικών Χωριών SOS (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ επισκέφτηκε τον Ξενώνα των Παιδικών Χωριών SOS μοιράζοντας δώρα στα παιδιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον βρεφικό-παιδικό Ξενώνα των Παιδικών Χωριών SOS στο Μαρούσι, επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 20/12, αντιπροσωπεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ παρέδωσε δώρα για τα παιδάκια που φιλοξενούνται σε αυτόν, καθώς και μια δωροεπιταγή για τις ανάγκες του ξενώνα σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Η επίσκεψη έγινε σε ώρα που τα έξι παιδάκια (ηλικίας 4 έως 8 ετών) που φιλοξενούνται αυτή τη στιγμή, στον συγκεκριμένο ξενώνα, ήταν στο σχολείο τους και φυσικά η ΑΕΚ δεν είχε σκοπό να διαταράξει το πρόγραμμά τους, αλλά να στείλει το σωστό μήνυμα ότι δεν πρέπει ποτέ να πάψουμε να προσφέρουμε στα παιδιά. Και παράλληλα να τους κάνει έκπληξη, με την επιστροφή τους από το σχολείο, τόσο με τα δώρα (παιχνίδια και ρουχισμό), όσο και με τον τεράστιο Άγιο Βασίλη που θα τους περίμενε!

Η αντιπροσωπεία της ΑΕΚ, αποτελούνταν από τους: Χριστίνα Σούκερη-Παπασταμάτη (πρόεδρος της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ), Πάνο Λούπο (διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ), Παναγιώτη Νικολαΐδη (αθλητής της ομάδας χάντμπολ), Λαμπρίνα Τσακάλου (αθλήτρια της ομάδας χάντμπολ), Γιάννη Αχιλλεόπουλο (αθλητής της ομάδας βόλεϊ), Φίλιππο Καραμπέτσο (αθλητής της ομάδας πόλο) και Αλεξάνδρα Καλαϊτζή (αθλήτρια της ομάδας πόλο).

Η πρόεδρος της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ, ήταν αυτή που παρέδωσε τη δωροεπιταγή, ενώ ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ, προσκάλεσε και πήρε τη δέσμευση για επίσκεψη των παιδιών μαζί με τις κοινωνικούς λειτουργούς, σε ένα από τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μέσα στον Ιανουάριο.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη της ΑΕΚ:

ΑΕΚ: Επισκέφτηκε τον Ξενώνα των Παιδικών Χωριών SOS (ΦΩΤΟ)ΑΕΚ: Επισκέφτηκε τον Ξενώνα των Παιδικών Χωριών SOS (ΦΩΤΟ)ΑΕΚ: Επισκέφτηκε τον Ξενώνα των Παιδικών Χωριών SOS (ΦΩΤΟ)ΑΕΚ: Επισκέφτηκε τον Ξενώνα των Παιδικών Χωριών SOS (ΦΩΤΟ)ΑΕΚ: Επισκέφτηκε τον Ξενώνα των Παιδικών Χωριών SOS (ΦΩΤΟ)ΑΕΚ: Επισκέφτηκε τον Ξενώνα των Παιδικών Χωριών SOS (ΦΩΤΟ)

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X