Ξεκάθαρος Νικολάου για Γκατσίνοβιτς: «Δεν καθυστερήσαμε, μπαίνει νωρίς στο χειρουργείο»

Ξεκάθαρος Νικολάου για Γκατσίνοβιτς: «Δεν καθυστερήσαμε, μπαίνει νωρίς στο χειρουργείο»
Photo Credits: INTIME

Ο Λάκης Νικολάου μίλησε για την επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λάκης Νικολάου μίλησε για την αλλαγή πλεύσης της ΑΕΚ στο θέμα του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, εξηγώντας για ποιο λόγο αποφασίστηκε να μπει τώρα στο χειρουργείο.

Ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ μίλησε στη «Live Sport» για το ακριβές πρόβλημα τραυματισμού του Σέρβου μέσου κι εξήγησε για ποιο λόγο αποφάσισαν τελικά στην Ένωση να χειρουργηθεί ο ποδοσφαιριστής.

«Έχει αναπτύξει μία οστεΐτιδα από την υπερβολική τάση των μυών, είναι αυτό που λέμε σύνδρομο των κοιλιακών προσαγωγών. Προσπαθήσαμε με συντηρητικό τρόπο να τον αντιμετωπίσουμε αλλά όπως φαίνεται δεν απέδωσε και για να μη χάσουμε καιρό είπαμε να του το φτιάξουμε με επέμβαση. Θα το αναλάβει ο κ.Κωνσταντινίδης, που έκανε και του Τσούμπερ, ο οποίος είναι ειδικός σε αυτού του είδους τις επεμβάσεις και από την αρχή μας συμβούλευε», ανέφερε.

Αναφορικά με το αν προκάλεσε έκπληξη αυτή η εξέλιξη, είπε: «Όχι, το ξέραμε το πρόβλημα. Είπαμε πως αν καταφέρει με τη συντηρητική αγωγή να νιώσει καλύτερα τότε θα το ξεπεράσουμε. Έτσι. Αλλά δεν μπήγε καλά, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να ενισχύσουμε λίγο την περιοχή της βλάβης. Δεν είναι σπάνιο. Τώρα έχουμε βρει έναν τρόπο να μη χάνουμε μήνες και μήνες και με μία χειρουργική επέμβαση αντιμετωπίζεται το πρόβλημα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι χρόνιο το περιστατικό, δεν είναι χτύπημα και χειρουργούμε ή δεν χειρουργούμε. Ένα ποσοστό 80% παικτών που το παθαίνουν πάνε καλά με τη συντηρητική αγωγή, δεν είναι δηλαδή σύνηθες σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αναπτύσσουν αυτό το σύνδρομο να οδηγούνται στο χειρουργείο. Ένα μέρος, ναι, οδηγείται, αλλά όχι όλοι. Ο καθένας που ενοχλείται λίγο και κάνει αυτό το σύνδρομο, δεν σημαίνει πως πρέπει να τον βάζουμε στο χειρουργείο αμέσως. Όχι. Κάνουμε τη συντήρηση και βλέπουμε πώς πάει και μετά οδηγούμαστε στο χειρουργείο».

«Στην αρχή το παιδί πήγε καλύτερα για δύο εβδομάδες, μετά όμως, όταν πήγε να μπει στις δραστηριότητες, υποτροπίασε με αποτέλεσμα να αποφασίσουμε να χειρουργηθεί και να μη χάσουμε άλλον χρόνο. Πριν από δύο εβδομάδες το εμφάνισε. Όχι μόνο δεν έχουμε καθυστερήσει, αλλά ίσα ίσα πάμε και πολύ γρήγορα στο χειρουργείο. Θα μπορούσαμε να περιμένουμε και λίγο ακόμα, αλλά είπαμε να μην χάνουμε τον χρόνο, γιατί βλέπαμε πως τελικά δεν πήγαινε καλά».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X