Φευγάτος και από την Ανόρθωση ο Ουάρντα - Μπλέξιμο με τους Κύπριους

Φευγάτος και από την Ανόρθωση ο Ουάρντα - Μπλέξιμο με τους Κύπριους
Photo Credits: INTIME

Φευγάτος και από την Ανόρθωση ο Ουάρντα. Ενοχλημένος με τις δηλώσεις Μουνιόθ που χαρακτήρισε «ηλίθια» την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέμα με τον Αμρ Ουάρντα που παρουσιάζεται φευγάτος, προέκυψε στην Ανόρθωση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται από το πρωί στην Κύπρο, ο Αιγύπτιος άσος, Αμρ Ουάρντα εκδήλωσε τάσεις φυγής. Βάσει των όσων γράφονται, ο άλλοτε άσος του ΠΑΟΚ εμφανίζεται ενοχλημένος με τις δηλώσεις του Τσίσκο Μουνιόθ, ο οποίος χαρακτήρισε «ηλίθια» την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Ουάρντα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου για την ώρα δεν θέλουν να τοποθετηθούν δημόσια για το αίτημα του Ουάρντα, όμως στέλνουν ξεκάθαρα το μήνυμα σε πιθανούς μνηστήρες και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος πολύ πιθανόν να έχει βλέψεις για το άμεσο μέλλον του.

«Όποιος θέλει να αποχωρήσει υπάρχει το ανάλογο αντίτιμο. Στην Ανόρθωση μένουν όσοι θέλουν και μπορούν», τονίζουν στην ομάδα της Αμμοχώστου και φαίνεται πως είμαστε μόνο στην αρχή ενός πιθανού σίριαλ με πρωταγωνιστή και πάλι τον Ουάρντα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X